Website disclaimer

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. We maken ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, maar we kunnen niet garanderen dat dit het geval is. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of omissies op deze website.

Het gebruik van deze website is op eigen risico. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortkomt uit het gebruik van deze website of de informatie hierop.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. We hebben geen controle over deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor hun inhoud of privacybeleid. Het is uw verantwoordelijkheid om het privacybeleid van deze websites te raadplegen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van deze website, waaronder teksten, afbeeldingen, merken en design, zijn eigendom van Guyiday of licentiegevers. Het is niet toegestaan om deze zonder voorafgaande toestemming te gebruiken.

 

E-mail disclaimer

De informatie verzonden in ieder e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien een e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen. Schermkleuren wijken af van drukkleuren. U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid van teksten en gegevens na goedkeuring van de proefdruk. Op al ons werk zijn de algemene voorwaarden van kracht. deze zijn hieronder terug te vinden. Wij vermelden hierbij de datum van plaatsing en daarmee de datum waarop de algemene voorwaarden van kracht zijn. Als voor u een eerdere versie van de algemene voorwaarden geldt, omdat u vóór de hieronder genoemde datum uw laatste aankoop bij Guyiday heeft gedaan, kunt u uw versie opvragen via info@guyiday.com

 

Privacyverklaring

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en het verstrekken van een veilige online ervaring. Dit beleid beschrijft hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen die we van u verkrijgen via onze website, mobiele app of andere interacties met ons.

Persoonlijke informatie die we verzamelen:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens

Wij verzamelen deze informatie om u de best mogelijke service te bieden en om uw ervaring op onze website te verbeteren. We kunnen deze informatie ook gebruiken om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

We delen uw persoonlijke informatie niet met derden, tenzij dit nodig is om aan onze verplichtingen te voldoen of om onze rechten te beschermen.

U heeft het recht om uw persoonlijke informatie op te vragen, te wijzigen of te verwijderen. Als u uw persoonlijke informatie wilt opvragen, wijzigen of verwijderen, neem dan contact met ons op via info@guyiday.com.

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging van uw persoonlijke informatie te voorkomen.

Als onze privacybeleidsvoorwaarden wijzigen, zullen we deze wijzigingen op onze website publiceren. Het is daarom aan te bevelen om regelmatig ons privacybeleid te raadplegen.

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@guyiday.com.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Privacybeleid voor Schorsbos App

Wij, Guyiday B.V. waarderen uw vertrouwen en zijn toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke informatie. Onze app verzamelt geen enkele vorm van persoonlijke informatie, inclusief uw locatie, contacten, foto's of andere persoonlijke gegevens. De app werkt offline en vereist geen internetverbinding om te functioneren. Wij slaan geen gegevens op, verzenden geen gegevens en delen geen gegevens met derden. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@guyiday.com.
Dank u voor het gebruiken van onze app.