Klantpagina (Firefly) (7)

We proberen zo transparant en efficient mogelijk te werken. Daarom hanteren we een systeem waarin alle onze taken per project of per klant minitieus geregistreed worden. Als klant kun je hierin meekijken, zodat je precies weet wat er speelt. Bovendien kunnen we via dit kanaal actie-punten bij jou als klant neerleggen. We adviseren dan ook om je klantpagina regelmatig in de gaten te houden, maar we kunnen je ook een notificatie sturen als wij het nodig vinden dat jij jouw taken oppakt. 

Iedere klantpagina heeft een unieke URL. Deze verstrekken we aan je zodra we samen bepalen dat jij er klaar voor bent om via de klantpagina te werken. 

Om de veiligheid van alle te communiceren data te waarborgen, gebruiken we een OAuth inlog-systeem. Dit is superveilig en uiteindelijk megamakkelijk in gebruik. 

In eerste instantie moet je echter wel even de SLMS authenticator App downloaden. Als jouw e-mailadres is gekoppeld aan een gebruiker met toegang, kun je dan inloggen door simpelweg de code te scannen. 

Op de eerste plaats omdat dit veiligste manier is om data te versleutelen. Maar ook omdat je je telefoon minder vaak vergeet dan je portemonnee of sleutels...

Het is heel makkelijk: Als er 'klant' achter een taak staat, ligt de vervolg-handeling bij jou. Als je klikt op de taak zie je precies wat er tot dit punt is gedaan en door wie. 

Heb je gedaan wat je moet doen? Plaats dan even een bericht in de commentbox (Vergeet de juiste bestanden niet bij te voegen) en sla je opmerking op. Vervolgens kun je rechtsboven klikken en aangeven wie er nu mee verder moet gaan. 

Joost. Als je het niet weet, kies je altijd Joost. Dit geldt voor de klantpagina, maar ook voor de meer existiënele vragen in het leven. Joost mag het immers weten. 

Bij Guyiday werken we met een projectmanagementtool genaamd Firefly Efficiency Portal. We hebben hier zelf behoorlijk wat inspraak in gehad en zweren nu bij dit systeem. Het stroomlijnt ons proces en legt de verantwoordelijkheid van iedere taak of functie weer bij de juiste persoon. Bovendien is het 100% transparant, waardoor de klantrelatie ook digitaal wordt geoptimaliseerd. 

Iets meer uitleg hierover vind je hier, maar als jij ook interesse hebt in het gebruik van een goede tool voor jouw bedrijf, mag je ons ook even bellen