App development

Een eigen app voor jouw bedrijf, een mooie manier om meer in contact te blijven met jouw doelgroep. Bij Guyiday ben je voor een eigen app aan het goede adres. Een werkbonnen-registratie app, HR-documentenapp, horeca-agenda-app of werkroosters in een app, wij kunnen het voor je bouwen! Guyiday is namelijk certified partner van zowel de Apple App Store als van Android’s Google Play Store. Hiermee zijn we dus gecertificeerd in het ontwikkelen van apps voor zowel iOS als Android. Of het nu gaat om een native app, hybrid apps of progressive webapps, wij kunnen het voor je maken!

Betrokken bij het proces

In alle werkzaamheden van Guyiday gebruiken we dezelfde unieke aanpak: We betrekken jou als klant vanaf het begin bij het ontwikkelingsproces. Van idee tot lancering van de app, wij begeleiden je stap voor stap. Hierdoor weet je zeker dat we uitkomen op het gewenste eindresultaat.

Een app ontwikkelen is niet alleen maar duur

Een app ontwikkelen hoeft in onze visie niet altijd zo duur te zijn als veel mensen denken. Door slim gebruik te maken van de nieuwste technologieën en tools, kunnen wij ook gewoon een betaalbare app ontwikkelen. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat een goede appontwikkeling niet alleen gaat om de technische kant. Het gaat ook om een goede ontwikkeling van de gebruikerservaring (UX) en het ontwerp (UI). Heb jij even geluk, want laten we bij Guyiday nou beschikken over de juiste mogelijkheden en medewerkers om ook deze onderdelen van appontwikkeling op een zo goed mogelijke manier uit te werken. Wij zorgen ervoor dat de app duidelijk en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker zodat deze snel en stabiel functioneert.

Altijd up-to-date

Bij gebruiksvriendelijkheid hoort ook de nieuwste versie software. Dit wereldje ontwikkelt snel en wij volgen dan ook de laatste updates en ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zal jouw app altijd up-to-date zijn en hoef je nooit bang te zijn dat jouw app verouderd raakt.