Marketingsupport

Bij Guyiday kun je ook terecht voor allerhande marketingsupport. Ons advies gaat veel verder dan het klassieke vraag-en-antwoord principe. We bekijken en analyseren zowel jouw online als offline presentatie, successen of falen, gedrag en doelstelling. Aan de hand daarvan geven we jou advies, tips en tricks om jouw bedrijf of organisatie beter te positioneren in de markt.
Daarnaast kun je ook alle andere vragen of werkzaamheden met betrekking tot marketing bij ons neerleggen. De meeste kleinere bedrijven hebben namelijk zelf geen interne marketingafdeling en zijn zelf druk met andere zaken, maar willen uiteraard wel actief bezig zijn hun marketing. Guyiday functioneert in dat geval als snelle schakel tussen jou en jouw marketing.
Ook grote bedrijven, die wél een eigen marketingteam hebben, besteden wel eens wat uit. Soms om een andere kijk te krijgen op bepaalde campagnes of ideeën, soms om de druk op hun eigen marketingafdeling te ontnemen. In alle gevallen kunnen wij dus iets voor je betekenen. 

2 is meer dan 1

En zo simpel kan het zijn. De beste resultaten behaal je namelijk samen en op een langere termijn. We gaan een samenwerking met jou aan om jouw doelen te behalen. Een eenmalig advies is vaak niet voldoende, omdat je jezelf dan focust op een momentopname. Daarom helpen we je op weg en houden daarna nauwlettend in de gaten wat voor veranderingen ons advies teweeg brengt. Het kan namelijk altijd zo zijn dat er bijgestuurd moet worden en dat doen we liever eerder dan later. Uiteindelijk willen we allebei het beste resultaat dus moet je scherp kunnen reageren.

Analyse, onderzoek, advies

Cijfers, grafieken, procenten en een hele hoop moeilijke woorden. Dat is hoe de meeste mensen het zien. Wij niet, want wij zien daarentegen belangrijke informatie, gedragspatronen en verbeterpunten. Niet iedereen kan iets met deze statistieken en lang niet iedereen heeft zin om zich erin te verdiepen. Wij vinden het gelukkig wél interessant en kunnen niet wachten om jou te voorzien van scherp advies met als doel de UX (User Experience) te verbeteren en daarmee de conversie te verhogen.

Doen jullie dan helemaal niks?

Jawel, hoor! Als we merken dat het sneller (en dus goedkoper) kan, zullen we dit altijd me je bespreken. Omdat we over een breed scala aan expertises beschikken, kunnen wij naast advies ook uitvoerende taken vervullen. In de praktijk betekent dit eigenlijk altijd dat advies sneller toegepast wordt en resultaten sneller behaald worden. En als ondernemer weet jij het als geen ander: tijd = geld.

Complete campagnes of specifieke ondersteuning

Naast advies kunnen wij ook prima dienen als ondersteuning bij diverse marketingcampagnes. Zowel het bedenken van en adviseren bij campagnes als het uitvoeren van (onderdelen van) complete campagnes zijn voor ons regelmatige werkzaamheden. Dit kan variëren van meedenken tot het ontwikkelen van grafische ontwerpen tot het opzetten van Google, social media of crossmedia campagnes.

Daag jij ons uit?

Weten wat jouw bedrijf kan verbeteren?

Neem dan contact met ons op. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en wij onderzoeken waar de verbeterpunten bij jouw bedrijf of organisatie zitten. Zo haal jij meer uit jouw onderneming en zijn wij blij dat we je kunnen helpen daarmee!