Narrowcasting

Narrowcasting, wat ook wel eens ‘digital signage’ wordt genoemd, is een vorm van visueel presenteren van uitingen. Dit kan uiteenlopen van interne communicatie tot een reclameboodschappen, wachttijdpresentaties tot (lokale) nieuwsberichten, sfeerbeelden tot producttrailers en van aanbiedingen tot interactieve brochures.

Door de brede toepassingen die narrowcasting biedt, wordt het dan ook voor de meest uiteenlopende dingen gebruikt. Je ziet narrowcasting onder andere vaak terug bij etalagedisplays in winkels en op TV schermen bij winkelkassa’s, (fastfood)restaurants, wachtruimtes, (sport)kantines en andere publieke ruimtes.

Het allergrootste voordeel van narrowcasting is nog wel dat het extreem eenvoudig te bedienen is. Hierdoor kun je op elk moment jouw beelden (of teksten) aanpassen en actueel houden op een duidelijk en zeer professionele manier. Superhandig!

Contentcreatie voor narrowcasting

Je bent helemaal vrij om je eigen content te maken voor jouw narrowcasting. Het is niet voor niks jouw boodschap op jouw scherm bij jouw locatie. Heb je zelf de kennis, tijd of mogelijkheden niet om dit te doen? Dan kun je altijd Guyiday inschakelen. Als full-service marketingbureau bestaat ons team uit verschillende divisies binnen de marketing, waaronder grafische vormgeving. Jij hoeft alleen maar jouw huisstijl aan te leveren en ons te vertellen wat je wil laten zien middels narrowcasting. Wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat jij de beelden krijgt die je verwacht, of zelfs beter!