Offline design

Dat is een heel breed begrip bij ons. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. Naast 'standaard' drukwerk zoals visitekaartjes, brochures of briefpapier, kunnen wij je ook voorzien van vlaggen, spandoeken en (raam)stickers. Maar dat is nog lang niet alles! Wat dacht je van (bedrijfs)kleding, voertuigbestickering, muurstickers, lichtreclame, 3D letters, EasyFix textieldoeken of reclameborden in alle vormen en maten.

Meer over grafisch ontwerp

Zakelijk drukwerk en design

Heb jij voor nieuw drukwerk nodig voor jouw bedrijf? Dan wil je natuurlijk wel dat alles in lijn is met jouw huisstijl. Uniformiteit zorgt voor een sterke uitstraling van jouw merk. Ons team van designers zal er altijd zorg voor dragen dat alles op elkaar aansluit. Bovendien leveren we de eindproducten zelf zodat we ook kunnen controleren dat het resultaat klopt. Visitekaartjes, bedrijfskleding, flyers, brochures, briefpapier... Alles in dezelfde (huis)stijl.

Heb je speciale wensen of wil je iets écht unieks? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij beschikken over diverse materialen en afwerkingen waardoor jouw (zakelijke) drukwerk en design zich onderscheidt van anderen.

Promotionele middelen

Of het nu gaat om POS-materialen, bedrijfsvlaggen of seizoensgebonden reclamespandoeken. Regelmatig is er wel iets aan vernieuwing toe, maar beschik je zelf niet over de skills om hier een mooi, opvallend of doelgericht ontwerp voor te maken. En soms heb je gewoon even geen goede ideeën. Dat is niet erg, want wij hebben die wel én we kunnen het voor je ontwerpen. Ook zorgen we er dan voor dat het bestand technisch in orde is om meteen te drukken. Of nog beter: wij drukken het zelf voor je!

Interieur

Je ziet het steeds vaker: een complete winkelaankleding in eigen huisstijl of een stijlvol kantoor met gigantische muurstickers. Het ziet er strak en netjes uit en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kies bijvoorbeeld voor een strak patroon of een persoonlijke look door een eigen foto te gebruiken. Zijn er meubels zoals aluminium kasten of prullenbakken? Dan kun je zelfs die opnemen in de interieuraankleding van jouw winkel of kantoorruimte. 
Benieuwd wat ons advies is voor jouw situatie?

Heb jij een uitdaging voor ons?

Laat ons meedenken en samen komen we ongetwijfeld tot uitmuntende designs! Of het nu gaat om voertuigbestickering, muurstickers, lichtreclame, 3D letters, EasyFix textieldoeken of gewoon simpele reclameborden. We zijn ervan overtuigd dat we er iets moois en unieks van maken.