SEO

Moet je op internet je best doen om je eigen website te vinden? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe dat komt. Je hebt vast wel eens gehoord van de term SEO, maar je weet eigenlijk niet eens waar de afkorting voor staat.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization betekent niet meer of minder dan dat zoekmachines op het internet vinden dat je een goede en relevante website hebt die bij de zoekopdracht past. 

Dit vinden ze pas wanneer je website up-to-date is, zowel de techniek als de content. Is jouw CMS up-to-date? Zijn jouw teksten van deze tijd? Is de laadtijd van je mediabestanden snel genoeg? Is je linkbuilding in orde? Als het antwoord op een of meerdere van deze vragen 'nee' is, moet je ons echt even bellen.

Wij vinden jouw website relevant

Precies daarom vinden wij dat iedereen jouw website moet kunnen vinden. En daar helpen wij jou graag bij.
We nemen een kijkje in de code van jouw website en zorgen dat Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines jouw website net zo goed vinden als wij. Door jouw website te optimaliseren, weten zoekmachines dat ze jouw website moeten laten zien aan mensen die gerelateerde zoekopdrachten invoeren. Zo zien ze direct dat ze bij jou aan het juiste adres zijn en weet iedereen dat jouw diensten of producten hetgeen zijn dat ze nodig hebben.