Social media

Wat moeten we nog zonder? Sommige mensen zijn er verslaafd aan en sommigen willen er niks van weten. Een feit is wel dat social media inmiddels tot de grootste marketingplatformen ter wereld behoren, gevuld met content variërend van informatief tot klantbetrokkenheid tot keiharde reclame. Heb je geen profiel op één of meerdere social media giganten zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of TikTok? Dan ben je een loser.

Up-to-date blijven

Zijn jouw ideeën even op of weet je niet hoe je een goede social media strategie in elkaar moet zetten? Dan geven wij je graag wat tips. De meest gemaakte fout is dat je overal aanwezig wil zijn (daar hebben we zelfs een klein blogje over geschreven). Stop met tijd verspillen en richt je alleen op platformen waar jouw doelgroep zit en waar jouw geïnvesteerde tijd ook daadwerkelijk iets oplevert. Bovendien kun je op die manier werken aan de kwaliteit van je berichten in plaats van de kwantiteit. Om dat te bereiken, helpen we je graag. Zo kunnen we jouw huisstijl doortrekken in jouw social media gebruik, is onze ideeëndoos nog lang niet leeg en kunnen we samen een goede strategie bedenken zodat jij ook in de (nabije) toekomst met engagement en conversies vooruit kunt.

Adverteren op social media

Naast je normale gebruik van social media, is het ook mogelijk om te adverteren op de diverse platformen. Dat wordt dan ook massaal gedaan en soms is dat voor de gebruiker om gek van te worden. Dat komt omdat je vrij eenvoudig de perfecte doelgroep kunt benaderen voor jouw advertenties. Om die reden levert het vaak direct resultaten op. Adverteren op social media wordt overigens niet alleen gebruikt om producten of diensten te verkopen. Het is namelijk ook een uitstekende manier om merkbekendheid op te bouwen of om bewustzijn te creëren.

Hulp nodig bij jouw social media?

Schakel onze hulp in en we hebben je binnen no-time weer op de rit. Of het nu gaat om advies, campagnes bedenken (en uitvoeren) of social media advertising, bij Guyiday ben je altijd aan het juiste adres.

We zijn ook Facebook Business Mastery gecertificeerd