Video & animatie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Zo simpel is het. Bovendien is de entertainmentwaarde vele malen groter, want zeg nou zelf: lees jij graag een dik boek met saaie informatie of kijk je liever een leuke video waarin het je voorgekauwd wordt? (Animatie)video's hebben een lage drempel en je kunt er makkelijk je boodschap mee vertellen. Maar let wel op: een video kan natuurlijk ook een verkeerd beeld geven...

Licht, camera, actie

Was het maar zo eenvoudig. Voor een goede video heb je een goed plan nodig. Wat is het doel van je video? Heb je een script in gedachte? Op welke locatie wil je (en mág je) filmen? Dit zijn zo maar een aantal vragen die je jezelf moet stellen voordat je eraan begint. Kijk ook eens naar je budget. Een video vertegenwoordigt jouw bedrijf of organisatie dus je wil dat deze een hoge kwaliteit heeft.
Wij hebben alles in huis om dat waar te maken.

Animeren kun je leren

Al begrijpen wij dat niet iedereen daar zoveel zin in heeft. Gelukkig beschikken wij bij Guyiday over supertalenten die zo een animatievideo voor je in elkaar klikken. Een animatievideo is een uitstekend middel om een informatief doel te bereiken. Een animatie is vaak makkelijk te begrijpen, heeft geen afleidingen en je bent niet beperkt in tijd, locaties en middelen.

Wij leggen alles vast

En dan hebben we het niet alleen over de beelden. We gaan namelijk eerst jouw doelstelling bepalen en daar een goed verhaal bij maken. Vervolgens maken we afspraken over de productie en ja, uiteindelijk leggen we voor jou de perfecte video vast.