Webdevelopment

Een goede website is tegenwoordig belangrijker dan alle andere zaken zoals je aanbod, de kwaliteit, fysieke winkel of diensten samen. Een website die zich richt op conversies kan jouw producten of diensten al verkopen nog voordat ze bestaan. Hiermee willen we absoluut niet aanmoedigen om ál je energie in je website te steken en de rest te verloederen. Een sterk merk kan namelijk alleen bestaan als alle zaken in orde zijn.

Maar eerlijk is eerlijk, een goede website kan je een enorme boost geven. Daar tegenover staat ook dat een slechte website je conversies tot wel 90% kan verminderen.
Bij Guyiday zijn wij experts in het ontwikkelen van een goede, mooie en vooral converterende website. We helpen je daarom graag met jouw webdevelopment.

Van webtree tot conversie

Een website begin je niet zomaar te bouwen. Dit doen we het liefst in verschillende stappen. 

Eerst bedenken we welke content jij op jouw website wil plaatsen welke content je 'moet' plaatsen. Aan de hand daarvan maken we een webtree. Vervolgens wordt deze webtree uitgewerkt tot een wireframe, die na goedkeuring in een strak design wordt gezet dat aansluit op jouw huisstijl en er aantrekkelijk uitziet voor het doel wat je met jouw website wil bereiken.
Daarna begint pas het bouwen. We zetten onze zogenaamde codenerds aan het werk die ervoor zorgen dat alles volgens de voorafgaande stappen werkt en responsive is (dat is de mobiele versie, simpel gezegd). Als dat gebeurd is en jij bent helemaal tevreden met het resultaat, zorgen wij ervoor dat de website gepubliceerd wordt. Bij Guyiday kunnen we ook de hosting verzorgen en dat is meteen extra handig voor jou!

UI & UX

Bij het maken van een website houden we zoveel mogelijk rekening met de UI (User Interface). Dat wil zeggen dat we niet alleen rekening houden met hoe mooi het design van een website eruit ziet, maar ook hoe de functionaliteit optimaal is. Moet een bepaalde knop bijvoorbeeld extra opvallen? Zit de content op logische plekken? Weet een gebruiker makkelijk zijn weg te vinden in het doolhof van verschillende webpagina's?
De gebruiker is degene die moet converteren en dat gebeurt alleen als deze zich aangenaam voelt bij gebruiken van de website en de informatie die erop staat.