Dane's Dagboek (Deel 1)

Lief dagboek, 

Mijn naam is Dane, ik ben in juni 21 jaar oud geworden en ik ben sinds begin september werkzaam bij Guyiday. Toen ik aan mijn opleiding Business Innovation begon, had ik nog geen idee wat ik echt wilde gaan doen (want wie weet dat nu op 17-jarige leeftijd). Als het maar creatief is, zei ik toen. Nu vier jaar later heb ik mijn opleiding afgerond en vind ik het nog steeds lastig om een richting te kiezen. Door mijn stages ben ik erachter gekomen dat ik graag aan de slag ga in de marketing, maar dat is zo breed, ik kon geen keuze maken. 

En toen kwam Guyiday op mijn pad. Ik was onder de indruk van hun projecten en zij van die van mij. Ik ging langs en was meteen fan van de Brabantse gezelligheid en eerlijkheid op kantoor. Naast een leuke baan bieden zij mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en erachter te komen wat ik nu écht leuk vind om te doen. 

Voordat ik het wist had ik mijn eerste werkdag bij mijn eerste ‘volwassene’ baan. Nog moe van de jetlag van de vakantie die ik net achter de rug had ging ik naar kantoor en werd ik met enthousiasme ontvangen. De ‘titel’ die ik aangewezen heb gekregen is ‘projexpert’, omdat ik aan de slag ga met projectmanagement en daarnaast ook wat marketingtaken. Jong, open en gezellig, dat is hoe ik tot nu toe mijn collega’s zou omschrijven. En dat zie je ook in hun werkwijze terugkomen. Ik begin me nu al thuis te voelen :). 

Ik heb ook meteen mijn tafelvoetbal-ontgroening gehad en dat ging nog niet helemaal vlekkeloos. Maar hé, oefening baart kunst. 

In mijn volgende dagboek updates neem ik je verder mee in mijn wereld bij Guyiday en ga ik je vertellen wat ik hier allemaal doe, leer en meemaak. Want hoe is het om als net afgestudeerde je eerste baantje te hebben? En daarnaast geef ik je een kijkje ‘achter de schermen’ bij Guyiday. 

Tot de volgende!  

Liefs, Dane