Dane's Dagboek (Deel 2)

Lief dagboek,

Het is alweer even geleden dat je van mij hebt gehoord en in de tussentijd is er weer veel gebeurd.

Ik heb veel nieuwe dingen mogen leren, zoals het maken van een website aan de voor- en achterkant (van die moeilijke codes enzo). Ik weet nu ook meer over vormgeving, wat narrowcasting inhoudt en nog veel meer andere moeilijke, maar wel leuke dingen. Ook hebben we wat vette projecten mogen oppakken en heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. 

In mijn tweede week moest ik helaas al bitterballen trakteren. Ik hoor je denken; ‘hoezo helaas?’ Nou: als jij op kantoor je computer onbeheerd open laat staan en iemand anders via jouw computer een mailtje kan sturen naar een specifiek e-mailadres, ben je de pineut en moet je bitterballen trakteren. En dat was ik deze keer. Dit vind ik wel een tof idee, want zo train je op een leuke manier jouw collega's om veiliger om te gaan met privacy-, data- en cybersecurity. Je moet dan zelf ook wel ff goed opletten natuurlijk :).

Op 1 oktober is Guyiday 4 jaar oud geworden en dat moest gevierd worden. Er is een mooie video gemaakt van alle leuke herinneringen die afgelopen 4 jaar zijn gemaakt en we kregen natuurlijk een lekker stukje taart!

Even een complimentje naar mijn collega’s: zij hebben mij welkom laten voelen en laten merken dat ze waarderen wat ik doe en dat er geen gekke vragen bestaan. En dat is natuurlijk de sfeer waarin je het allerliefst terecht komt als je nog nul ervaring hebt in het werkleven.

En trouwens: tafelvoetbal is helaas niet mijn geheime talent. Ik heb inmiddels al 3 keer moeten kruipen. En als je moet kruipen, betekent het dat je hebt verloren met 0-10. Als je dit wilt zien, moet je even de Instagram-herinneringen van Guyiday checken ;).

Volgende keer laat ik je misschien wel zien hoe die vette projecten eruit zijn komen te zien...

Tot de volgende!

Liefs, Dane