Even terugspoelen 2023

Ken jij het nog? Ieder jaar keken we er massaal naar uit: de Rewind van Youtube. Zij zijn er inmiddels al wat jaartjes mee gestopt. Maar wij starten NU!
2023 was een jaar vol creatieve ideeën, leuke opdrachten, drukte, deadline-stress, hoogtepunten en ja, ook wat dingen die beter hadden gekunnen. En daar leren we juist van! We zijn trots op wat we het afgelopen jaar allemaal hebben mogen doen en waar we aan bijgedragen hebben. Daarom nemen we je mee door een aantal van onze hoogtepunten van afgelopen jaar!

 

Ben je na het lezen van dit blog toch nog nieuwsgierig? Kijk dan onze Showreel!

ChatGPT

Begin 2023 stonden we bij Guyiday aan de vooravond van iets groots - de immer evoluerende wereld van kunstmatige intelligentie. ChatGPT, nu een huishoudnaam, was toen het onderwerp van gesprek en wij zaten al midden in de ontdekkingstocht van zijn mogelijkheden. Terwijl de headlines zich vulden met nieuws over deze AI-sensatie, doken wij dieper de digitale diepte in. We ontrafelden snel de potentie van AI-gereedschappen als hefboom voor ons merk. Met de juiste inzet bleken ze goud waard.

We schroomden niet om onze bevindingen en ervaringen te delen met de wereld - social media en onze website werden onze podia. Blogs over onze eerste kennismaking, ChatGPT als hulpmiddel, detectietools en zeker niet te vergeten onze handleiding.

Deze artikelen trokken veel aandacht vanwege de landelijke interesse in dit destijds nieuwe fenomeen. Tijdens deze periode zijn we dieper ingegaan op het gebruik van AI en hoe het ons kon ondersteunen in ons werk. Gaandeweg ontdekten we dat AI niet de angstaanjagende, taken overnemende robot is waar velen bang voor zijn. Voor ons is AI – met name ChatGPT – echt een waardevolle ondersteuning geworden in ons dagelijks werk. We ervaren dagelijks voordelen zoals sneller werken, het genereren van creatieve ideeën en het verkrijgen van informatie op een efficiëntere manier dan wanneer we het internet zouden moeten doorspitten.

Kortom, ChatGPT en de opmars van AI is absoluut een hoogtepunt voor ons!

75 jaar Den Ouden

In mei 2023 bereikte Den Ouden een indrukwekkende mijlpaal: 75 jaar succes en groei. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en wij, als hun trotse marketingpartner, kregen de eer om dit spektakel vorm te geven.

Ons kantoor veranderde in een creatieve hub, waar ideeën over logos, ontwerpen en evenementplanning door de lucht vlogen. Elk detail, van het speciale jubileumlogo tot de toegangsbandjes, was doordrenkt van onze passie voor marketing en onze toewijding aan Den Ouden.

 

Het resultaat? Een onvergetelijk driedaags evenement dat de essentie van Den Ouden perfect weerspiegelde. Het was een mix van geweldige artiesten, een ongeëvenaarde sfeer en een show die de gasten versteld deed staan. Kortom, een jubileumfeest dat zijn weerga niet kent.

Heb je het gemist of wil je nog eens nagenieten? Bekijk dan de aftermovie op onze site. Bereid je voor op een golf van enthousiasme en inspiratie, want dit feest was er echt eentje voor in de boeken!

 

Kei veel nieuwe werknemers!

Guyiday in 2023, een jaar waarin we groeiden, niet alleen in ambities, maar ook letterlijk in personeel! Afgelopen jaar hebben we een groeispurt gemaakt waar je 'u' tegen zegt. Ons team is meer dan verdubbeld, en dat is niet zonder reden. Door de toename van ons werk, was het tijd om de mouwen nog hoger op te stropen en ons team uit te breiden.

Dankzij deze groei staat Guyiday nu sterker dan ooit. We hebben nieuwe posities gecreëerd en gevuld, waar eerder één persoon meerdere rollen vervulde. En dat is nog niet alles: we hebben nu fulltime specialisten aan boord op gebieden waar we onze expertise wilden verdiepen.

Dit betekent dat we nu meer ruimte hebben om te groeien en onszelf continu te verbeteren. En weet je wat het mooie is? Vele van onze nieuwe collega’s hebben al een digitaal handje geschud met de wereld via onze social media. Dus, als je nieuwsgierig bent naar de gezichten achter onze recente successen, neem zeker een kijkje op onze kanalen!

Bij Guyiday geloven we dat groei niet alleen in getallen zit, maar vooral in de kracht van ons team. En geloof ons, de toekomst ziet er rooskleurig uit met dit dream team!  

Sanders Fritom | Fueled to sustain

"Fueled to Sustain" is het vlaggenschip duurzaamheidsprogramma van Sanders|Fritom, ontworpen om een holistische benadering van duurzaamheid te weerspiegelen. Het programma omvat drie kerngebieden: milieu, sociaal en bestuur (ESG), waarbij elk deel aandacht krijgt om de impact van het bedrijf op de planeet en de maatschappij te verkleinen.

Het concept, door ons ontwikkeld en uitgerold, richt zich op het verbinden van duurzaamheid met de dagelijkse bedrijfsvoering en de bredere gemeenschap. Het vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het bedrijfsleven waarbij duurzaamheid integraal onderdeel wordt van de bedrijfscultuur en -strategie.

Innoseal - Freshseal

Ons team ontwikkelde een dynamisch beursconcept voor Innoseal met als doel hoge interactie en aantrekkingskracht. Door hun zakkensluiters interactief te presenteren, creëerden we een boeiende ervaring. Na dit succes werden we gevraagd een concept voor FreshSeal uit te rollen, gericht op het demonstreren van de snelheid van hun bloemenbinders. Ondanks de verschillen in product, gebruikten beide beursstands een sterke branding en technologische innovaties om bezoekers te trekken en te betrekken. Deze aanpak resulteerde in verhoogde betrokkenheid, inzichtelijke data en nieuwe zakelijke kansen, waarmee we een nieuwe standaard voor beurspresentaties hebben gezet.

4 jaar Guyiday en wat een jaar!

Het jaar 2023 markeerde het vierde jaar van het bestaan van Guyiday. En wat een jaar was het! In de bovenstaande punten hebben we enkele van onze hoogtepunten met jullie gedeeld. Maar dit was zeker niet alles; we waarderen en bedanken graag elk bedrijf, elke klant, partner, vriend en kennis waarmee we dit jaar hebben samengewerkt, ongeacht de ups en downs die we samen hebben beleefd. Ook dit jaar hebben we een showreel samengesteld die een beknopte samenvatting geeft van ons 2023. Het vierde jaar van Guyiday is er een om trots op te zijn!