Eén team, één taak

Een briljante slogan die al jarenlang wordt gebruikt door onze helden van de luchtmacht, maar ook voor Guyiday helemaal van toepassing. Zeker nu er voor ons grote veranderingen aankomen...

Al sinds het begin der tijden werken we nauw en trots samen met de andere bedrijven binnen TVE Group. Nu is het tijd om hierin de volgende stap te zetten. Dit betekent dat Guyiday zich in de communicatie meer gaat conformeren aan het grotere geheel.

Waarom dan?

De afgelopen jaren zijn de bedrijven binnen TVE Group actief bezig geweest met het perfectioneren van de samenwerking. Voor een klant moet het immers niet uitmaken of hij nu met Guyiday aan tafel zit, met Expocare, Bergslot of één van de andere satellietbedrijven; het enige wat hij wil is dat zijn project perfect geregeld wordt, van concept tot montage. Deze naadloze overgang tussen bedrijven, die we de afgelopen jaren volledig hebben gladgestreken, willen we nu ook kenbaar maken in onze uitingen. Het is dan ook tijd om dit actiever uit te dragen naar de buitenwereld.

Nu al?

Het lijkt nog zo kort geleden dat - letterlijk vanaf een barkruk - de huisstijl van Guyiday werd bedacht. Natuurlijk helemaal conform ons geloof en onze normen en waarden, want als je iets predikt moet je ook het goede voorbeeld geven. Twee jaar later kiezen we ervoor om deze huisstijl een update te geven. Voor onszelf een grote stap, want we waren nog hartstikke blij met onze #D6521D en #1D1D1B. Als echte merkenbouwers houden we graag vast aan onze brandguide, maar zijn we ook dynamisch genoeg om te schakelen als de situatie verandert. En poe heej, wat gaat de situatie veranderen.

Wat gaat er veranderen?

Vooral in ons aanbod zit een enorme uitbreiding. Of eigenlijk: ons aanbod kent geen grenzen meer. We blijven gewoon doen waar we goed in zijn: praatjes maken en die op internet zetten. Daarnaast kunnen we ook alle uitingen aanbieden die je nodig hebt. Van vloersticker tot dak-reclame. Dit integreren we volledig in ons aanbod. En nog steeds pretenderen we niet dat we verstand hebben van vrachtwagenbelettering of lichtbakken, maar waar nodig prikken wij gewoon een expert bij. Andersom is het natuurlijk ook waar: Als onze collega's van Forty Five een klant hebben die een crossmediale benadering zoekt, schuiven wij maar wat graag aan.

En dan zijn we terug bij het feit dat wij merkenbouwers zijn! Je moet communiceren wat je bent en wij zijn 'proud member of TVE Group'. Iets minder rebels, een flink stuk zakelijker en professioneler: de ideale combinatie van een smeltkroes waar iedereen beter van wordt, vooral de klant!