Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van onze diensten en producten te waarborgen, houden wij ons aan verschillende regels en routines. Wij zijn van mening dat kwaliteit boven kwantiteit staat. Met die visie is het voor ons van belang dat de kwaliteit dan ook zo hoog mogelijk is. Zowel bij de levering van onze diensten als fysieke producten.

Data-driven

Vooral bij online marketing is data van levensbelang. We proberen voor zover dat mogelijk is altijd te analyseren wat verzamelde data betekent. Aannames kan iedereen maken, maar in de praktijk blijken die niet altijd te kloppen. Op basis van data door bijvoorbeeld gemeten gebeurtenissen en conversies, kunnen wij sterk onderbouwde beslissingen nemen. Ook wanneer deze afwijken van aannames en hypotheses. Want cijfers liegen niet.

Huisstijlbewaking

Een huisstijl is er niet voor niks. Sterker nog: de branding van een merk zorgt ervoor dat, ook op de lange termijn, een merk sterk in zijn schoenen staat. Wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat de huisstijlregels nageleefd worden en fonts, kleuren en andere elementen volgens de huisstijl gebruikt worden. Om deze reden houden we altijd rekening met de huisstijl van de klant en bouwen we voort aan een sterk merk.

Adviseren

Wij adviseren onze klanten graag. Je mag van ons aannemen dat we weten waar we het over hebben als we een advies geven. Dit komt doordat we elke dag in de materie zitten en omdat we de input van de klant centraal zetten in ons advies. Immers komt marketingsucces altijd voort uit de kennis van het betreffende bedrijf. Bovendien is een tevreden terugkerende klant van veel meer waarde dan een eenmalige afrekening. Dat geldt voor ons, maar ook voor de klant zelf.

Up-to-date

Onze kennis houden we graag up-to-date en we blijven onszelf continu doorontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen, het volgen van masterclasses of het lezen van het laatste nieuws. Zo beschikken we (naast onze schooldiploma’s) over diverse specifieke officiële diploma’s en certificaten binnen ons vakgebied. Google Ads, Google Analytics, Mailchimp, Facebook Business Mastery etc.

Dubbelcheck

Wanneer een opdracht is afgerond, wordt deze standaard door een andere collega ‘gecheckt’. Een spelfoutje is immers zo gemaakt. Zeker wanneer het gaat om uitgebreide teksten voor bijvoorbeeld websites of brochures. Disclaimer: zelfs met een controle van 6 personen lukt het om taalfouten over het hoofd te zien (en ja, dit is een keer gebeurd). Maar we doen ons uiterste best om het te voorkomen. Echt waar.

Drukwerk controle

Door onze samenwerking met de satellietbedrijven van TVE Group, kunnen we er altijd vanuit gaan dat het drukwerk in orde is. Toch kiezen wij er bewust voor om, wanneer het drukwerk klaar is, eerst zelf een controle uit te voeren voordat het geleverd wordt bij onze klanten. Dit doen we altijd, omdat we graag betrokken blijven bij onze klanten en de opdrachten die we voor hen uitvoeren.

Klanttevredenheid

De mening en tevredenheid van onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarom gaan we na een project graag in gesprek over het proces en de eindresultaten. We willen graag weten of ons werk ook het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Of het nu gaat om papieren handouts of een online advertentiecampagne. Hierdoor leren wij ook continu van onszelf en optimaliseren wij waar het kan.