Grafisch ontwerp

Met onze sterspelers op het gebied van grafische vormgeving verzorgen wij al jouw uitingen, zowel online als offline. Ons vakkundige team zet jouw ideeën om in grafische meesterwerken en we denken graag met jou mee over de beste ontwerpen. Hierbij bekommeren we ons niet alleen over hoe iets zo mooi en uniek mogelijk eruit komt te zien, maar ook over praktische zaken zoals de toepasbaarheid op verschillende online platformen en drukwerk. Om die reden vragen we je altijd waarvoor je een grafisch ontwerp nodig hebt. Een digitale afbeelding of grote fotowand voor op kantoor kunnen namelijk tot in de kleinste details perfect opgemaakt worden, maar bij borduurwerk op kleding is het verstandig om juist iets minder details en dikkere lijnen te gebruiken.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Bel direct Mail direct

Logo en huisstijl

Of je nu een nieuwe onderneming start en daarbij een nieuw logo wil laten ontwerpen, of juist je oude huisstijl wil laten vernieuwen, wij helpen je er graag mee. Het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen en het rebranden daarvan behoort tot onze dagelijkse bezigheden. Bij Guyiday zitten we boordevol goede ideeën en laten deze graag ontluiken op basis van jouw wensen.

Daarnaast gaan we verder dan enkel een idee omzetten tot logo’s, kleuren en fonts (lettertypes). Bij Guyiday zijn we merkenbouwers. En een sterk merk heeft een goede achterliggende gedachte. Wij denken dus eerst na over wat de uistraling moet zijn van een ontwerp en wat belangrijk is voor jouw bedrijf, organisatie, vereniging of onderneming. Want een goed logo en aansluitende huisstijl staan samen met de gedachte erachter aan de basis van een sterk merk. Meer over de karakterbepaling van een merk lees je bij branddevelopment.

Grafische vormgeving online

Wanneer je jouw bedrijf of onderneming aan de buitenwereld wil presenteren, kom je er al snel achter dat er talloze grafische uitingen nodig zijn om dat tot in de puntjes perfect te realiseren. Tegenwoordig veelal online. Zo heb je grafische content nodig voor je website, social media profielen en andere marketingmiddelen zoals e-mailmarketing en online advertising. Wij weten als geen ander dat hoe klein de verschillen soms lijken, ze tegelijkertijd een groot verschil in resultaat kunnen opleveren. Guyiday is daarom gebrand op het ontwikkelen van grafische content die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook echt werkt.

 

Offline design & drukwerk

Uiteraard blijft het niet alleen bij beeldschermen. Ook offline design en drukwerk behoren nou eenmaal bij het bedrijfsleven. Visitekaartjes, brochures, briefpapier en flyers worden nog dagelijks gebruikt om klanten en leads te verzamelen of een professionele uitstraling te tonen. En wat denk je van (auto)bestickering, spandoeken, vlaggen, lichtreclame, bedrijfskleding en van POS-materiaal tot een complete winkelaankleding?
Klik hier voor meer informatie over offline design & drukwerk.