Member of TVE Group

Guyiday is met trots 'member of TVE Group'. Naast dat we letterlijk in hetzelfde pand zitten als het hoofdkantoor van TVE Group, TVE Reclameproducties en TVE Sport, is het ook gewoon erg fijn samenwerken met al onze collega's vrienden. Alles wat wij zelf niet kunnen, kunnen onze vrienden. En andersom. Dat zorgt er ook meteen voor dat wij (en alle 'satellietbedrijven' van TVE Group) alle projecten van begin tot eind intern kunnen coördineren, produceren én realiseren zonder tussenkomst van derden.

Naar de website van TVE Group

TVE Group

Een krachtig collectief van bedrijven die nauw met elkaar samenwerken op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Alle voorwaarden en disciplines zijn aanwezig binnen TVE Group om te zorgen dat een bedrijf zich visueel optimaal kan presenteren.
Van een conceptidee tot de levering van specifieke middelen, de satellietbedrijven van TVE Group denken van begin tot eind mee, adviseren, ontwerpen en realiseren het product. Het gehele proces ligt in handen van TVE Group waardoor de klant al het werk uit handen genomen wordt. Hierdoor wordt de klant tijd, capaciteit en daarmee kosten bespaard. Met creatieve, originele en innoverende ideeën wil TVE Group haar unieke visie op de wereld laten zien.
Ook wil TVE Group ieder bedrijf, groot of klein, helpen bij het vertellen van een samenhangend verhaal aan hun wereld. Want op die manier wordt alles steeds een beetje mooier.

Benieuwd naar enkele cases?

Expert in alles

Dat kan natuurlijk niet, zou je denken. Toch is dat bij TVE Group wel het geval. Aangezien alle satellietbedrijven zich gespecialiseerd hebben in verschillende disciplines en ervaring hebben met diverse branches, is er altijd wel iemand die zichzelf expert mag noemen. Dat is dan ook direct een unieke kracht van TVE Group. Door de interne samenwerkingen van experts in alle denkbare reclame- en marketingdisciplines mag TVE Group zich met recht expert in alles omtrent reclame(producties) en marketing noemen.

Productie

Vaak bedenken wij gave dingen die geproduceerd of gedrukt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borden en signing, spandoeken en vlaggen, brochures en visitekaartjes, POS-materialen en (bedrijfs)kleding. Zelf hebben wij de benodigde machines hiervoor niet, maar gelukkig is dat ook niet nodig. De productiehallen van TVE Group, die verspreid door heel Nederland gevestigd zijn, helpen ons graag wanneer wij weer iets leuks verzinnen. De productie van alles wat we bedenken ligt bij hen in goede handen. Net als bij ons staan kwaliteit en service voor TVE Group altijd voorop, dus dat is - en blijft - prettig samenwerken.

Kies jij ook voor kwaliteit en service?