Schoenmaker, blijf bij je leest

Iedereen die roept dat hij alles kan, kan niets echt goed. Guyiday beschikt intern over verschillende disciplines en dáár zijn we echt goed in. Maar als we het niet dagelijks doen, schakelen we hulp in van partijen die er meer verstand van hebben. Wij geloven erin dat samenwerken iedereen sterker maakt. Hoe die samenwerking eruit ziet, is eigenlijk nooit hetzelfde. Wat wel altijd centraal staat: het doel van de klant moet voorop staan!

Google Ads

Houtje touwtje een campagne in mekaar sleutelen, dat kan iedereen. Zorgen dat een campagne echt converteert en tegelijkertijd zo min mogelijk kost, dat is vakwerk. Vakwerk dat we vroeger veelal uitbesteedden, maar waar we ons ondertussen enorm in hebben bijgeschoold. Een jaar lang rolden de deelcertificatien van Google hier bijna wekelijks uit de printer, om uiteindelijk tot het punt te komen dat Guyiday zich met trots Google Partner mag noemen.

En wat krijg je dan: dit embleempje :-)

Mailchimp

E-mails versturen we aan de lopende band, maar ook in de bulk versturen we er enorm veel. Zoveel dat we een systeem hebben gekozen waar we altijd mee willen werken. Mailchimp is veruit het beste e-mailsysteem dat bovendien de beste spamcontrole heeft (wat het soms ook lastiger maakt). Na verschillende trainingen en webinars bleek dat we er zo goed in waren dat Mailchimp ook met ons wilde samenwerken. Daardoor is Guyiday nu, met slechts een paar andere Nederlandse bedrijven, erkend als officiëel Mailchimp Partner.

META Business Partner

Facebook en Instagram, wie kent het niet?
Als je een zelf een bedrijfspagina of -account beheert, zul je de knop 'Bericht promoten' of 'Boosten' al wel tegen zijn gekomen. Hierop klikken kan iedereen, maar om een doelgerichte campagne te draaien komt er wel wat meer bij kijken. Wij hebben ons hier al lang in verdiept, volgen al jaren de trends en laatste updates, en hebben eigen ervaring met verschillende campagnetechnieken. Daarom zijn wij uitgeroepen tot META Business Partner en kunnen wij jou helpen bij het opzetten, onderhouden en analyseren van een goede campagne op Facebook en Instagram.

Naast het META Business Parnership beschikken we over Facebook Business Mastery certificeringen bij Guyiday. Gecertificeerd worden met de Facebook Business Mastery voelt hetzelfde als hoe een rebelse knul uit Amerika zijn zwarte band kungfu krijgt bij een kluizenaarsmonnik in Tibet. Althans in de films die wij gezien hebben...

Je denkt van te voren te weten hoe het allemaal werkt ("want ik zit toch al heel de dag op Facebook en Insta"), maar als je dan in de leer moet bij één van de weinige grootmeesters in dit vak merk je heel snel dat enkel het topje van de ijsberg boven het water uitsteekt. Keihard moet je werken om langzaam te klimmen op de ladder naar het expert-niveau. Maar het is dan toch gelukt! Woo-ha!

acebook logo

TVE Group

In dit overzicht horen natuurlijk ook onze collega's vrienden binnen TVE Group. De productie van alles wat we bedenken ligt bij hen in goede handen. Net als bij ons staan kwaliteit en service voor TVE Group altijd voorop, dus dat is - en blijft - prettig samenwerken. Een grote speler in de markt waar wij graag en trots onderdeel van zijn.

LeadInfo

Als je zou weten welke bedrijven jouw website hebben bezocht, zou dat erg waardevol kunnen zijn. Je weet dan namelijk in welke branche je opvalt of populair bent, welke bedrijven meer kans hebben om klant te worden na een (eventueel koude) acquisitie en je zou je marketingstrategie en -focus kunnen aanpassen aan de hand van verzamelde data. Als dat toch eens zou kunnen...

Goed nieuws: dat kan!
Als LeadInfo Certified Partner kunnen wij je helpen met het configureren, implementeren en beheren van deze super handige tool. Wij helpen je LeadInfo opzetten, jouw website verzamelt de data en het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen dat je de leads omzet tot waardevolle klanten.