Schoenmaker, blijf bij je leest

Iedereen die roept dat hij alles kan, kan niets echt goed. Guyiday beschikt intern over verschillende disciplines en dáár zijn we echt goed in. Maar als we het niet dagelijks doen, schakelen we hulp in van partijen die er meer verstand van hebben. Wij geloven erin dat samenwerken iedereen sterker maakt. Hoe die samenwerking eruit ziet, is eigenlijk nooit hetzelfde. Wat wel altijd centraal staat: het doel van de klant moet voorop staan!

Google Ads

Houtje touwtje een campagne in mekaar sleutelen, dat kan iedereen. Zorgen dat een campagne echt converteert en tegelijkertijd zo min mogelijk kost, dat is vakwerk. Vakwerk dat we vroeger veelal uitbesteedden, maar waar we ons ondertussen enorm in hebben bijgeschoold. Een jaar lang rolden de deelcertificatien van Google hier bijna wekelijks uit de printer, om uiteindelijk tot het punt te komen dat Guyiday zich met trots Google Partner mag noemen.

En wat krijg je dan: dit embleempje :-)

Mailchimp

E-mails versturen we aan de lopende band, maar ook in de bulk versturen we er enorm veel. Zoveel dat we een systeem hebben gekozen waar we altijd mee willen werken. Mailchimp is veruit het beste e-mailsysteem dat bovendien de beste spamcontrole heeft (wat het soms ook lastiger maakt). Na verschillende trainingen en webinars bleek dat we er zo goed in waren dat Mailchimp ook met ons wilde samenwerken. Daardoor is Guyiday nu, met slechts een paar andere Nederlandse bedrijven, erkend als officiëel Mailchimp Partner.

Facebook Business Mastery

Gecertificeerd worden met de Facebook Business Mastery voelt hetzelfde als hoe een rebelse knul uit Amerika zijn zwarte band kungfu krijgt bij een kluizenaarsmonnik in Tibet. Althans in de films die wij gezien hebben...

Je denkt van te voren te weten hoe het allemaal werkt ("want ik zit toch al heel de dag op Facebook en Insta"), maar als je dan in de leer moet bij één van de weinige grootmeesters in dit vak merk je heel snel dat enkel het topje van de ijsberg boven het water uitsteekt. Keihard moet je werken om langzaam te klimmen op de ladder naar het expert-niveau. Maar het is dan toch gelukt! Woo-ha!

acebook logo

TVE Group

In dit overzicht horen natuurlijk ook onze collega's vrienden binnen TVE Group. De productie van alles wat we bedenken ligt bij hen in goede handen. Net als bij ons staan kwaliteit en service voor TVE Group altijd voorop, dus dat is - en blijft - prettig samenwerken. Een grote speler in de markt waar wij graag en trots onderdeel van zijn.