Altijd k*t als je moet erkennen dat een ander marketingbureau ergens beter in is dan jijzelf. Dit is een beetje wat er aan de hand is met de jongens van Anyday. Na vele samenwerkingen hebben we de balans opgemaakt en de feiten spreken voor zich. Gelukkig neemt Anyday het goed op en zijn ze tevreden met hun tweede plek...

Geintje, natuurlijk

Stef en Jelle zijn het duo achter Anyday en potverdorie, wat zijn dit vaklui. Het is altijd fijn om met hen samen te werken. Want tussen Guyiday en Anyday is een sterke band en niet alleen omdat onze namen op elkaar lijken. Samen zijn we een team van creatieve digitale bureaus dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen.

Meer dan eens schuiven we klanten naar elkaar door. Niet omdat het werk of de klant niet leuk is, maar omdat we weten dat ze bij de andere partij beter geholpen kunnen worden. En we kunnen natuurlijk niet voor Anyday spreken, maar wij weten dat de klus goedkomt als Stef en Jelle ermee aan de slag gaan.

Het is nergens meer waar dan bij Anyday: je wordt op je wenken bedient. Met hun unieke kijk op bedrijfsvoering en kwaliteitswaarborging is het een genot om ze aan de slag te zien gaan voor hun klanten. Áls je kunt zien dat ze aan de slag zijn, want met hetzelfde gemak klappen deze jongens hun laptop open op een strand in Bali en zijn ze dus maandenlang niet op hun kantoor in Eindhoven. Zijn we daar jaloers op? Jazeker, maar dat geven we natuurlijk nooit toe.

Een paar keer per jaar komen de teams samen voor kennis-sessies, wat vooral betekent dat we ergens een café induiken. En als in de kroeg de late uurtjes worden aangetikt, komt van iedereen de ware aard naar boven. En dan zie je dat de jongens van Anyday eigenlijk nog maar jongetjes zijn. Maar niet getreurd, want ook dan dragen de MANNEN van Guyiday jullie graag naar huis. Wij kijken dan ook graag uit naar het volgende gezamenlijke project, maar zeker ook naar de volgende kennis-sessie.