Puur water, puur genieten: Onze samenwerking met Aqua-Brabant

Waterontharders van de hoogste kwaliteit

Aqua-Brabant is al tien jaar dé specialist in waterontharders. Robbie heeft met zijn bedrijf een indrukwekkende reputatie opgebouwd door de toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige producten. Aqua-Brabant voorziet zowel huishoudens als bedrijven van zacht water, met een breed assortiment aan waterontharders, inclusief de innovatieve NanoFix voor locaties zonder stroom.

Het verhaal van Aqua-Brabant

Robbie's passie voor loodgieterswerk begon al op jonge leeftijd. Na zijn start als loodgieter en CV-ketel monteur, ontdekte hij zijn interesse in waterontharders. Deze specialisatie leidde uiteindelijk tot de oprichting van Aqua-Brabant in 2022. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, levert Aqua-Brabant niet alleen waterontharders, maar ook uitgebreide onderhoudscontracten en uitstekende service.

Een frisse wind voor Aqua-Brabant: onze werkzaamheden

Marketingadvies

Bij Aqua-Brabant zijn ze altijd op zoek naar manieren om te groeien en hun klanten nog beter van dienst te zijn. Daarom kwamen ze bij Guyiday voor marketingadvies. Dat was natuurlijk een gouden zet! We hebben samen gekeken naar praktische zaken en workflow optimalisaties die de efficiëntie verhogen. Daarnaast hebben we marketingstrategieën ontwikkeld die Aqua-Brabant helpen om nieuwe klanten te werven, met een optimale balans tussen kosten en baten.

Nieuwe website met webshop

De oude website van Aqua-Brabant voldeed duidelijk niet meer aan de huidige standaarden. We hebben de website compleet vernieuwd, met een modern design en gebruiksvriendelijke interface. De nieuwe website bevat een geïntegreerde webshop waar klanten gemakkelijk waterontharders en gerelateerde producten kunnen aanschaffen. Dit zorgt voor een naadloze klantbeleving en een efficiënter verkoopproces. Oftewel: minder moeite, meer gemak en minder onderhoud, meer winst.

Keuzehulp module

Het kiezen van de juiste waterontharder kan ingewikkeld zijn. Heel eerlijk: zelfs wij wisten in het begin niet waar we aan begonnen. Daarom hebben we een unieke keuzehulp module ontwikkeld voor de website van Aqua-Brabant. Deze module helpt klanten om, op basis van hun specifieke situatie, de perfecte waterontharder te vinden. Door een reeks vragen te beantwoorden, wordt het ideale product aanbevolen, wat het super eenvoudig maakt om snel te vinden waar men naar op zoek is.

Handgetekende illustraties

Een goed ontworpen website vraagt om visuele ondersteuning. Voor Aqua-Brabant hebben we tal van handgetekende illustraties gemaakt. Deze illustraties verduidelijken instructies en voegen een persoonlijke touch toe aan de website. Ze maken de informatie toegankelijker en helpen klanten beter te begrijpen wat Aqua-Brabant te bieden heeft.

Online adverteren

Met de vernieuwde website en webshop was Aqua-Brabant klaar om aan de wereld getoond te worden. We hebben een strategische online advertenties opgezet om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe websitebezoekers aan te trekken. Door middel van gerichte advertenties op Google, hebben we gezorgd voor een sterke online aanwezigheid van Aqua-Brabant.

Resultaten die tellen

De samenwerking met Aqua-Brabant heeft geleid tot indrukwekkende resultaten. De nieuwe website biedt een verbeterde klantbeleving en de keuzehulp module zorgt voor een efficiënte productselectie. De online advertenties trekken een constante stroom van nieuwe klanten aan, wat de groei van het bedrijf verder stimuleert. We kijken uit naar een lange samenwerking waarin we blijven bijdragen aan hun succes. We zijn blij dat we kunnen helpen om de wereld een beetje zachter te maken, één waterontharder tegelijk.