Altijd een eer als iemand twee uur wil rijden om klant te worden...

Soms klopt het beeld van een bedrijf niet met de realiteit. Bij Bergslot is dit lange tijd het geval geweest. Door keuzes die zijn gemaakt door het vorige management is de uitstraling lang blijven hangen in een soort jaren '90 stijl. En dat is niet eerlijk, want als je bij Bergslot binnenloopt zie je dat alles wat bij Bergslot gebeurt, gebeurt met efficiënte, moderne machines en een team van doorgewinterde professionals die precies weten wat er speelt in de markt. Aan Guyiday de uitdaging om de stijl naar nu te tillen, hierbij rekening houdend met de (nieuwe) overkoepelende TVE Group.

Website, brochures & e-mailcampagnes

Rekening houdend met de eisen van TVE Group (die, om het makkelijk te maken, door Guyiday zijn opgesteld) mocht de website in een nieuw jasje gestoken worden. Dit vlogen we eerst heel lean aan, maar later werd dat toch een full blown nieuwe website, wat maar weer eens bewees dat onze copmlete webdevelopment-aanpak de juiste is. Aansluitend worden nu regelmatig nieuwsbrieven verstuurd en komt iedere brochure uit onze koker. 

Saillant detail. Voor dit project was het nodig dat ons voltallige team 3 weken het klooster in moest om ons Duits bij te spijkeren, want Bergslot Gmbh mocht hierbij niet vergeten worden.