Het ticketsysteem waar echt iedereen van profiteert

De intentie van BOLD.tickets is om marktleider te worden op het gebied van online ticketverkoop. Niet omdat het een gat in de markt is, maar om een platform te bieden waar zowel organisatoren als klanten de meeste voordelen uit halen. Een sterk merk met een duidelijke merkgedachte is de basis van een partij die zulke grote ambities heeft. Samen met de bedenkers, ontwikkelaars en andere betrokken partijen hebben we bij Guyiday de merkgedachte en huisstijl geformuleerd en vastgelegd in een overzichtelijke brandguide. Aan de hand van deze brandguide zijn we dieper ingegaan op het volledige project.

Conceptdevelopment

Anno 2021 bestaan er al tal van online ticketsystemen, elk met hun eigen voor- en nadelen. BOLD.tickets is in het leven geroepen om juist de voordelen verder te optimaliseren en de nadelen weg te cijferen, zowel voor de ticketaanbieder als de ticketkoper. Veiligheid, transparantie en eerlijkheid voor alle partijen staan hierbij voorop. Zo zijn er wegen uitgedacht die de zwarte markt uitbannen en de communicatie tussen organisatie en bezoeker verbeteren. Dit alles natuurlijk in een mooie en vooral intuïtief te gebruiken huisstijl.

Webdevelopment

In theorie werd het inmiddels een gouden formule. Nu nog vertalen naar een doorontwikkeld platform dat ook in de praktijk zou voldoen aan al deze eisen en wensen. Door goed onderzoek te doen naar hoe er gebruik van gemaakt wordt door managers en klanten, is het gelukt om een intuïtieve user interface te bouwen die ook de user experience in alle behoeften bevredigd.

BOLD.tickets, een ticketsysteem waar iedereen van profiteert.