Sokiday

De verbinding tussen Guyiday en Café de Sok is al ouder dan Guyiday zelf... Al lange tijd storten we hier onze harten uit en glazen vol. Sterker nog: verschillende Guyidayers hebben gewerkt bij 'het dolste café van Nederland'. Logisch dat Guyiday werd gekozen als vaste marketingpartij achter deze horecagelegenheid. Alles wat ook maar rook naar marketing werd bij ons neergelegd. De werkzaamheden variëren daarmee ook enorm: van het opzetten van een nieuwe website tot het uitwerken van nieuwe evenementen. De veelzijdigheid en creativiteit komt dan ook nergens mooier tot zijn recht dan bij Café de Sok.

U vraagt, wij draaien door

De organisatie achter Café de Sok is even creatief als impulsief. Ideeën komen daar vaak in rap tempo en altijd buiten kantooruren. Middels ons projectmanagementsysteem Firefly loggen zij zelf in en kunnen ze, als een volwaardig lid van ons team, opdrachten aanmaken en aangeven wanneer het klaar moet zijn. Omdat we voor De Sok werken met een strippenkaartsysteem, sluiten onze werkzaamheden hier naadloos op aan. En niet onbelangrijk: Wij weten nu al waar wij volgende jaar onze kerstborrel hebben...

Ken ik de Sok niet ergens van?

Hoewel we graag roepen dat Guyiday alle exposure voor De Sok verzorgt, moeten we een deel van de credits bij henzelf leggen. Het Sok-team en de vaste gasten zijn meester geworden in het creëren van content die viral gaat. Het duurt niet lang meer of dit cafe krijgt zijn eigen tag op Dumpert. Wij faciliteren dit graag en hadden graag een paar van deze ideeën bedacht, maar zijn onder werktijd dan toch net niet dronken genoeg om hierop te komen.

Café de Sok is een perfect voorbeeld van het archetype dat ze niet alleen uitstralen, maar ook daadwerkelijk zijn: de nar.