De samenwerking tussen Guyiday en Cupra is ontstaan in een tijd waarin snelle aanpassing en flexibiliteit belangrijker waren dan ooit. In de coronacrisis was het voor veel bedrijven moeilijk om aan de vraag van hun klanten te voldoen, maar wij bleken samen met Cupra in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt.

Video's

Cupra, het elektrische automerk van de Volkswagen Group, zag in Guyiday een ideale partner om te helpen bij het opleiden van nieuwe berijders van hun elektrische voertuigen. Daarvoor hebben we meerdere video's gemaakt die instructies bieden voor het gebruik van Cupra-auto's, zodat nieuwe eigenaren zich snel vertrouwd kunnen maken met hun nieuwe aankoop.

De samenwerking tussen Guyiday en Cupra is inmiddels vertrouwd geraakt, en we werken nauw samen om de best mogelijke ervaring te bieden aan de klanten van Cupra. De video's zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, en geven nieuwe eigenaren de tools die ze nodig hebben om het meeste uit hun elektrische auto te halen.

Snel schakelen

In tijden waarin veel bedrijven moeite hadden om aan de vraag van hun klanten te voldoen, hebben we laten zien dat we in staat zijn om snel te schakelen en ons aan te passen aan veranderende omstandigheden. Door de succesvolle samenwerking met Cupra hebben we bewezen dat we een waardevolle partner zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun merknaam te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.