Ooo, doen jullie dát ook?

Dit is de slogan van de samenwerking tussen Den Ouden en Guyiday. Telkens weer is er verbazing over hetgeen beide partijen te bieden hebben. De vragen begonnen klein, zoals: Kunnen jullie een video maken? Kunnen jullie ook een striptekening maken? Kunnen jullie een dartbordkast bedrukken? Maar toen we ons ook gingen bezighouden met het optimaliseren van de website en de complete branding, draaide de vraag om: Dus jullie doen grondverzet? Maar jullie zoeken ook bommen? En jullie maken de wereld beter begaanbaar? Maar jullie zorgen er ook voor dat boeren wereldwijd optimaal rendement halen uit hun grond?

Website

Het samenvoegen van zoveel disciplines op één website is geen gemakkelijke taak. Vooral wanneer het fundament dat door een andere partij is gelegd zo zwak is als het zondags servies in grootmoeders kast. Dus hebben we moeten hakken, breken en opbouwen, met onze voeten in de klei. Hierdoor hebben we een enorme optimalisatieslag gemaakt op het gebied van gebruikersinterface en kunnen we nu de bezoekersstromen volgen. Op basis daarvan kunnen we actie ondernemen en verder optimaliseren. Nu werkt alles zoals het hoort, waardoor we ons voortdurend kunnen richten op het behalen van rendement.

Branding

Laten we het simpel zeggen: Den Ouden is een familiebedrijf met 5 disciplines, verdeeld over 2 takken, dat zowel lokaal als wereldwijd toonaangevend is. Bovendien voelt elke van de 350 werknemers zich verbonden met het familie-DNA en is het bedrijf actief bezig met het verbeteren van de wereld zonder geitenwollensokken aan te trekken... Het aanbod is gelaagd, de doelgroepen zijn divers en de boodschap moet samengevat worden voor klanten en collega's. Dit is de ideale speeltuin voor elk marketingbureau, maar het vergt hard werken, want waar je mee in aanraking komt, raak je door besmet.

Waar is dat feestje?

Op de Hermalen dus. Samen met onze partners binnen TVE Group hebben we technisch, grafisch en praktisch ondersteuning geboden bij het 75-jarig jubileum van Den Ouden. We gaan hier niet te veel over zeggen, want gelukkig hebben we de beelden nog.

Den Ouden 75 jaar