Tegenwoordig zijn er maar een aantal zaken nodig om mensen te vermaken in een dorp, stad of land. We beginnen met wat voetbal, een padelbaan en wat restaurants. Maar inmiddels kunnen we daar een escaperoom aan toevoegen!

Naast dat Remco als DJ al jaren aan de weg timmert, en daarom voor de meeste van ons al een flinke tijd bekend is, is hij ook al een tijdje bezig met zijn escaperoom aan de Hoofdstraat in Schijndel.

Oké, voordat je verdwaald raakt in de raadsels van de escaperoom!

Wat hebben wij nou precies allemaal betekend voor Escaperoom Schijndel? Nou laten we beginnen bij het begin. De website en huisstijl waren er al, maar daar begon de uitdaging voor bezoekers al… Na een vlugge blik op de gebruiksvriendelijkheid van de website, het boekingssysteem en de bijbehorende statistieken van de website, was het voor ons al snel duidelijk. Dit kon wel beter, dachten we. Met behoud van de originele opzet van de website, hebben we er met een deskundig oog naar gekeken om het UI/UX traject te optimaliseren. Aan de hand van een aangepast design en vernieuwd boekingssysteem hebben we de website een flinke update gegeven. And guess what? Een reservering plaatsen is nog nooit zo eenvoudig en duidelijk geweest. ;-)

Aan de achterkant zijn wél wat complexe taken gekomen

De website werd dan wel overzichtelijker, maar hij moest eerst nog gevonden worden... Gelukkig hebben we daar genoeg ervaring mee en hebben we de vindbaarheid verbeterd door SEO optimalisaties toe te passen. Onder andere de on-page en on-site SEO is aangepakt, waardoor Google de website beter en sneller kan uitlezen, en zijn de SERP-snippets aanzienlijk verbeterd. Daarnaast hebben we ook het Google Business profiel netjes gemaakt.

Meer!

Ja! Search Engine Optimization is leuk, maar adverteren geeft simpelweg nóg meer exposure. Dat willen we natuurlijk wel en daarom hebben wij Escaperoom Schijndel ook ondersteund bij het instellen en uitrollen van zowel Google als META advertenties. Nadat dit allemaal was gebeurd, was het tijd voor advies, heel veel advies. En dat zullen we voorlopig nog wel even blijven doen! Niet alleen omdat wij denken dat het beter kan, maar vooral omdat Remco een echte aanpakker is en hij zelf graag leert over alles rondom ondernemen. Daar is marketing nu eenmaal een groot onderdeel van en wij helpen hem tenslotte graag hiermee.