Wat is Firefly?

Iedereen werkt om er iets aan te verdienen, maar probeert tegelijkertijd werk te doen waar hij goed in is of wat hij leuk vindt. Samen moeten we ernaar streven dat iedereen meer waardering krijgt. Waardering gaat alle kanten op: de werkgever, werknemer, leverancier en natuurlijk de opdrachtgever behoren tot dit web van waardering. Het is altijd fijn om op de juiste manier gewaardeerd te worden. Het is daarbij belangrijk dat we verantwoordelijkheid op de juiste plek leggen. Stap af van het idee dat de ondernemer of projectmanager overal achteraan moet zitten. Ieder teamlid is verantwoordelijk voor zijn eigen taken en jazeker: de klant is ook een teamlid! Zo kan iedereen laten zien wat hij waard is.

Transparantie speelt hierin een essentiële rol. Door open met elkaar te communiceren versterkt men het vertrouwen in elkaar en wordt, wellicht onbewust, meer ingezien waar de pijnpunten van een ander liggen en hoe deze hiermee omgaat. Deze bewustwording resulteert snel in een toenemende waardering. Vertrouwen is een tweerichtingsweg. Door de drang naar controle los te laten en erop te vertrouwen dat iedereen het goede wil doen, blijft iedereen bij zijn expertise, maar ontstaat een omgeving waarin iedereen out-of-the-box durft te denken. En dit resulteert in een eindproduct dat simpelweg meer waard is. Verantwoordelijkheid, transparantie en vertrouwen zijn essentiële onderdelen bij het bereiken van een maximale efficiëntie. Door deze pijlers te optimaliseren is een direct positief verschil in het bedrijfresultaat zichtbaar.

 

Ok, goeie tekst. Waarom Guyiday?

Guyiday is een samenwerking gestart met Streamlined en Fueled Concepts. Samen vormen we drie zakelijk dienstverleners met ieder een compleet verschillende expertise. Ieder van deze bedrijven heeft ervaring gehad met inefficientie en ontevredenheid die daaruit voortkomt. Voor ieder van hen werd keer op keer duidelijk dat meerwaarde creëren voor iedereen het sleutelwoord is.

Samen werken we aan een gezamelijke visie die het merkkarakter van de magiër volgt.

Maar wat doet Firefly nu?

Firefly wil meer efficiëntie creëren bij bedrijven. Dit gebeurt enerzijds fysiek, anderzijds digitaal. Voor het fysieke deel wordt er een extreem knappe Genius bij je langs gestuurd om te porren in alles wat vastgeroest is. Digitaal biedt Firefly een workflowmanagerpakket dat iedere zakelijke dienstverlener efficiënter laat werken én bovendien inzicht krijgt in de lekken in zijn organisatie. 

Een video vertelt dit overigens veel duidelijker...