Gebrand te werk gaan

Zo zijn ze bij Fueled Concepts. Elke klant is bij hen speciaal en zo worden ze ook behandeld. Fueled Concepts is namelijk een bedrijf dat anderen bedrijven helpt om er écht beter op te worden. Ze adviseren op het gebied van organisatieontwikkeling en het continu optimaliseren van de manier van werken. Na 2 jaar was het ook tijd om zelf door te ontwikkelen op het gebied van branding en daarvoor werden wij bij Guyiday ingeschakeld.

De totstandkoming van branddevelopment

Het merk Fueled Concepts was inmiddels volwassen geworden en het werd dan ook tijd om dat uit te stralen. Samen met Rob van der Heijden, eigenaar van Fueled Concepts, hebben we besloten om een nieuw en vooral sterk merkverhaal neer te zetten en uit te werken. Zo werd een brandguide en nieuwe huisstijl ontwikkeld. Na een aantal brainstormsessies werd de 'driehoek' in het leven geroepen als beeldmerk. Het staat symbool voor vooruitgang, de play- en fast-forwardknop, en de driehoeksverhouding die bestaat uit Fueled Concepts, hun klanten en de klanten daarvan, want om progressie te boeken moet alles in één lijn liggen met elkaar. Daaropvolgend is de driehoek in de hele huisstijl doorgevoerd en werd het een prachtig geheel.

Webdevelopment met een extraatje

Doordat het merk een volwassen uitstraling kreeg, moest ook de website flink onder handen genomen worden. Geen probleem, want we waren toch al bezig!
Alle informatie een plekje geven, een duidelijke structuur ontwikkelen en alles er gelikt uit laten zien. Dat was zo gepiept. Maar Rob wilde iets extra's, iets wat een functionele meerwaarde zou hebben. Niet alleen voor hem zelf, maar ook voor de mensen die zijn website zouden bezoeken. Dus ontwikkelden we een quickscan: een kort interactief programma wat gebaseerd was op een simpele enquête. Na het invullen van enkele vragen, krijgt Rob een rapport waarmee hij direct aan de slag kan, nog voordat hij iemand gezien of gesproken heeft.
Ben jij een ondernemer? Probeer dan de quickscan zelf eens uit en kom erachter of jouw organisatie nog optimalisatiepunten heeft waarvan je het zelf niet eens wist!

Doe hier de Quickscan van Fueled Concepts