Limoncello, maar dan gemaakt van sinaasappels... Toen het team van H&H Arancello startte, hadden wij nog nooit gehoord dat het bestond. En da's toch knap, want we hebben er bij Guyiday allemaal een handje van om in de kroeg drankkaart-bingo te spelen. Dus wat doe je dan bij een eerste kennismaking? Jazeker, proeven. Lang verhaal kort: die dag hebben we eigenlijk niets meer gedaan. Goei spul.

Maar goed, we hebben de kater eraf geslapen, een eitje gebakken, koud water in het gezicht gegooid en toen zijn we gestart met de promotie van H&H Arancello.

Labeling

Het product an sich stond al klaar, maar over de verpakking mochten we mee nadenken. Daarbij is bewust besloten niet te richten op de consumentenmarkt, omdat er dan allemaal van die lelijke voorwaarden op het etiket geplakt moeten worden. Arrancello is een stijlvol product en dat wilden we graag zo houden. Bovendien moest het exclusief blijven, dus leveren aan hoger segment horeca had de voorkeur.

Contentcreatie

Eigenlijk is drank een saai product. Belangrijk is dat je weg blijft van het beeld van de eenzame dakloze die uit een papieren zak zijn ellende zit te vergeten. Je wil duidelijk maken dat dit drankje bijzonder is en zorgt voor sfeer en gezelligheid. Dat je erbij hoort als je deze cocktail drinkt en dat de elite hiervoor kiest. Dat kun je alleen maar doen door het te laten zien. Daarom zijn we voor H&H Arancello achter de camera gekropen. Kei goede fotorafie, maar ook een kick-ass promovideo waren het gevolg. De knappe koppen van team H&H Arancello, aangevuld met en paar professionele modellen, geplaatst in een setting die op alle fronten geluk uitstraalt.

Het resultaat? Oordeel zelf

Website

Less is more. Juist als je premium bent, moet je niet te veel toeters en bellen gebruiken. Links en rechts wel een kleine knipoog, maar vooral stijlvol blijven en de beelden laten spreken. Die hadden we toevallig in eigen beheer dus dat zat wel goed. Speciale tip van Guyiday voor jou, voor op de vrijdagavond: Bekijk de recepten eens op de website en laat ons op zondag weten wat je ervan vond. Proost.