Piskruizen en blowers

Tegenwoordig organiseert iedereen met een Sligro-pas en een vrije hectare grond zijn eigen festival. Nooit eerder werden er zo veel evementen georganiseerd als in de post-corona-periode. Heerlijk, ook wij van Guyiday weten een feestje op zijn tijd te waarderen, maar achter de schermen van zo'n evenement moet toch wel het een en ander gebeuren voor een evenement haar gasten kan ontvangen. Vergunningen, veiligheidsplannen, artiesten, crew en natuurlijk heel veel faciliteiten. Over dit laatste hoeft niemand zich nog zorgen te maken: maak kennis met JV Rental.

Gefaciliteerd

JV Rental is al jaren de vaste leverancier van alle belangrijke evenementen in het zuiden van Nederland, maar hier is nu een grote extra stap in gezet, om het faciliteren van faciliteiten nog eenvoudiger te faciliteren. Met het koppelen van de bestaande back-office aan een vernieuwde website, kan iedere (aspirerende) horeca-magnaat met een paar drukken op de knop de juiste producten huren voor het volgende evenement. Je maakt nu simpelweg een boodschappenlijstje en de jongens van Jeroen komen het bezorgen en halen.

Goei werk heej ted nudig

Toegegeven: we hebben bij Guyiday het proces van offerte tot livegang wel eens sneller afgerond, maar er was dan ook een hoop werk te verzetten voor we tot het punt kwamen dat alles écht lekker werkt, voor zowel gebruiker als team-JV. De corona-periode leende zich ook heel goed uit om hier eens goed voor te gaan zitten, maar nu staat alles klaar om echt te knallen.

Wij zijn in ieder geval trots op het eindresultaat en willen JV Rental van harte Faciliteren Faliciteren geluk wensen met hun nieuwe website.