Jong geleerd, oud gedaan

Tegenwoordig wordt een gezonde levensstijl en het maken van gezonde voedingskeuzes steeds vaker onder de aandacht gebracht. Maar goed ook, want een gezonde maaltijd is voor iedereen van essentieel belang. Toch zullen veel ouders er met ons mee instemmen wanneer we zeggen dat er niks zo moeilijk is als kinderen nieuwe voedselgroepen of gezonde maaltijden laten eten. Wil je daar als ouder liever zonder kleerscheuren of voedseloorlog aan tafel vanaf komen? Dan moet je je aanmelden bij Kids Food Plan.

Kids Food Plan

Kids Food Plan is dé specialist in gezonde voeding voor kinderen. Zij helpen kinderen gezond te leren eten. Dat doen zij door dagelijks kersverse maaltijden te bereiden voor gezinnen, scholen en opvang. Elke week is er een nieuw menu met dagelijks een ander gerecht. Samengesteld volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Op de opvang eten kinderen dan samen de gezonde maaltijden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Dit moet leidt tot enthousiaste en goede eters. Want ‘zien eten, doet eten’.

Wat wil je nog meer?

Samenwerking?

Een platform waarop Kids Food Plan haar toffe concept kon uitdragen natuurlijk! Zo gezegd, zo gedaan. Voor Guyiday de taak om voor Kids Food Plan een speelse en frisse huisstijl op te zetten die we op een later moment konden doorvertalen naar een turbo toffe webshop.

Een speelse en frisse huisstijl voor Kids Food Plan

De kernwoorden voor Kids Food Plan’s nieuwe huisstijl waren ‘speelse elementen’, ‘kinderlijk enthousiasme’ en vooral ‘veul kleur’! Dit resulteerde in een huisstijl vol primaire en knallende kleuren. Een huisstijl die er net zo lekker uitziet als de maaltijden van Kids Food Plan natuurlijk. Ook het lettertype voor het merk draagt bij aan die speelsheid op een unieke manier: net alsof de teksten met krijt zijn geschreven.

Wanneer je de huisstijl doortrekt naar de website voor Kids Food Plan krijg je een look & feel die bezoekers laten voelen alsof ze weer op de speelplaats van hun oude school of opvang zijn. Daar is de foodplanpagina het perfecte voorbeeld van. Ook hebben we met speciale aandacht gekeken naar de afbeeldingen die we zouden gebruiken op de website. Wat laat het beste het doel én resultaat van Kids Food Plan zien? Juist, kinderen die plezier hebben in eten.

Gezonde maaltijden voor jong én oud

Het resultaat? Dat mag er wezen – al zeggen we het zelf. Dankzij de prettige samenwerking met Kids Food Plan, een vat vol creativiteit van onze designers en developers is het ons gelukt een website te bouwen die zowel het concept evenals de doelgroep van Kids Food Plan weet te vangen. Kortom, een website om van te smullen!