De beste versie

Het is niet zomaar een sportschool. Bij Lifestyle Twenty Two gaat men aan de slag om de beste versie van zichzelf te vinden én te blijven. Zowel fysiek als mentaal. Wesley van Veghel ondersteunt hierbij met al zijn kennis en ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd en ervaren.

Wesley is al zijn hele leven bezig met het vervaardigen van levensstijl verbeteringen. Met tientallen diploma’s en certificaten voor onder meer Sport en Bewegingscoördinator, Groepslesinstructor (Body Pump en Spinning), Sport/ontspanningsmasseur, Life Coaching (CPD, UK and USA) mag hij zichzelf met recht een expert noemen. Daarnaast beschikt hij ook over diverse Fit!Vak, AALO en UKSCA kwalificaties. Dat Wesley zijn hulp vruchten afwerpt, blijkt wel uit de vele mooie prestaties die al behaald zijn. Naast de ‘gewone burger’ hebben ook vele topsporters onder begeleiding en coaching van Wesley noemenswaardige successen behaald:

  • Bryan van de Westelaken: 3e plaats WK teamsparring 2013.
  • Gigli Ndefe: Voetbalspeler FC Oss 2013/2014 (Jupiler League).
  • Maikel Smits: 15e plaats WK Enduro Rally en 26e plaats motorklassement Dakar 2018.
  • Kjell Verbruggen: Open Dutch Masters en Europese Kampioenschappen Motorcross 2018.
  • Maik Steenbakkers: Nederlandse en Europese Kampioenschappen Waterskiing 2018.
  • Olaf Harmsen: Motoren Dakar 2020.
  • BAS Dakar team: Fysiotherapeut en sportspecifieke begeleiding Dakar 2020.

De start van een mooie samenwerking

In 2022 zou Wesley starten met zijn nieuwe bedrijf: Lifestyle Twenty Two. Het plan van aanpak lag klaar en aan zijn visie, doel en motivatie was niet te twijfelen. Voor de ontwikkeling van zijn bedrijfsmiddelen kwam hij in contact met Guyiday. Wesley kende een van de medewerkers uit een eerdere relatie en wist dat hij daar terecht kon voor branding ‘met alles erop en eraan’. Na een uitgebreid intakegesprek was het al snel duidelijk wat de bedoeling was. Wesley had immers alles al doordacht en kon goed omschrijven wat hij verwachtte.

Hulp nodig bij jouw branddevelopment?

Het verhaal uitgewerkt

Guyiday ging aan de slag met het vertalen van het verhaal en de missie van Lifestyle Twenty Two. Hieruit volgde een sterke huisstijl en uitgebreide brandguide waarin het merk is vastgelegd met de daarbij behorende huisstijlregels. Bij de grafische vormgeving werd niet alleen de huisstijl bedacht, maar ook direct uitgewerkt in online middelen voor bijvoorbeeld social media en drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes. Daarnaast werden er diverse voorbeelden van huisstijldragers ontwikkeld zoals kleding, interieuraankleding en sportartikelen zoals personaliseerde halters.

TVE Group

Het drukwerk werd intern uitbesteed aan een ander satellietbedrijf van TVE Group: Xieoe. Ook voor de productie en montage van diverse andere middelen werd Xieoe betrokken bij dit project. Na de sleuteloverdracht van het nieuwe pand produceerde, leverde en monteerde Xieoe onder andere raamstickers, signing en bewegwijzering. Wederom geheel in lijn met de eerder ontwikkelde huisstijl van Lifestyle Twenty Two en tot in detail afgewerkt.

Bedrijfsvideo

Toen we de prachtig aangekleede locatie bezochten, vonden wij dat dit niet ongezien mocht blijven. We stelden voor om een korte video te maken als bedrijfsimpressie. Wesley vond dit ook een goed idee dus zijn we snel aan de slag gegaan. Het resultaat is een toffe video die een korte impressie geeft van Lifestyle Twenty Two en een mooie nieuwe header op de website.

Bij een nieuw bedrijf hoort uiteraard ook een nieuwe website. Guyiday ontfermde zich hierover en ontwikkelde aan de hand van de input een volledig nieuwe website gevuld met informatie, een logische navigatie en contactmogelijkheden. Bij de lancering van het nieuwe bedrijf was Lifestyle Twenty Two helemaal klaar om de wereld naar de beste versie van zichzelf te helpen. Of in ieder geval zoveel mogelijk mensen die erop rondlopen.

Alle betrokken partijen kijken terug op een erg fijne samenwerking en zijn trots op het eindresultaat. De opstartfase van Lifestyle Twenty Two is dan ook een mooi voorbeeld van de kracht van TVE Group: waar bij een gemotiveerde ondernemer het idee ontstaat om een merk of bedrijf te starten, helpt TVE Group met zijn satellietbedrijven op alle fronten om er één verzorgd en kwalitatief geheel van te maken.