Marvu, de expert in het bouwen van transportsystemen en speciaalmachines voor de voedingsindustrie, kwam naar Guyiday met een opmerkelijk verzoek. Hoewel Marvu uitblinkt in het bouwen van machines die ervoor zorgen dat jij elke dag eten op je bord hebt, hebben ze geen kaas gegeten van het het bouwen van websites. Ze hadden dringend behoefte aan onze hulp om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Over Marvu

Marvu Foodprocessing Equipment is al drie decennia lang bezig met één duidelijke missie: zorgen dat alle puzzelstukjes in productielijnen perfect in elkaar vallen. Stel je voor, alles loopt gesmeerd als een goed geoliede machine. Ze zijn dé go-to gasten als het gaat om transportmachines voor uiteenlopende branches, zoals brood, vlees, vis, handige kant-en-klaar maaltijden, groente- en fruitproducten, en zuivel. Met andere woorden, als er iets draait, zorgt Marvu ervoor dat het blijft draaien. Wij van onze kant nemen graag het online stokje van ze over.

Nieuwe website met impact

Tijd om Marvu te voorzien van een gloednieuwe website die precies weergeeft wie ze zijn en waarom ze elke dag vol passie doen wat ze doen. Maar belangrijker nog, een website waar Marvu's ideale klanten zich in kunnen herkennen en zich geholpen voelen. Geen standaard website, maar eentje die anders is dan de rest. We zorgden voor een gebruiksvriendelijke interface, aantrekkelijk design en overtuigende copywriting die de kracht van Marvu's oplossingen benadrukte. Ze zijn immers niet voor niets Sterk in Verbinden. Zo ervaren bezoekers direct waarom Marvu de beste keuze is voor hun productiebehoeften.

Online advertising

Next: Om Marvu's online zichtbaarheid te vergroten, creëerden we een slimme online advertising strategie. Een flinke boost in de zoekresultaten waar ideale klanten niet omheen kunnen. Met pakkende en brutaal geformuleerde advertenties trokken we de aandacht en wekten we nieuwsgierigheid op bij potentiële klanten.

Resultaten en stroopwafels

De nieuwe website van Marvu spreekt de juiste doelgroep aan en weerspiegelt op overtuigende wijze de kracht van Marvu's oplossingen. Oh, en de online advertisingcampagnes zorgen voor meer zichtbaarheid en interesse van potentiële klanten. Wat wil je nog meer? De website bekijken? Dat kan hier. 

Als kers op de taart kijken wij vol verwachting uit naar een bedankje in de vorm van stroopwafels. Want wist je dat je dankzij Marvu elke dag een heerlijke stroopwafel bij de koffie hebt? Niet? Nou, bij deze. Dus terwijl Marvu machines bouwt die de wereld draaiende houden, helpen wij hen graag met het draaiende houden van de online aanwezigheid.