Samenwerken aan een samenwerking

Samen sta je sterker. Dat dachten Habraken Montage en Van Kasteren Montage ook. Zij fuseerden hun bedrijven tot één en gaven het een nieuwe naam: Meierij Totaal Montage. Beide partijen waren tevreden met de oude huisstijl, maar door de fusie was het noodzakelijk om een update door te voeren in een aantal huisstijldragers. Wij konden ze daar gelukkig snel bij helpen.

Briefpapier

De naam veranderde en daarmee ook de bedrijfsgegevens. Bovendien was het ontwerp verouderd en was dit een mooi moment om er eens met een frisse blik naar te kijken. Al het papierwerk kreeg bij ons een opfrisbeurt. Het lijkt in eerste instantie allemaal vrij minimaal, maar correcte en moderne middelen zijn erg belangrijk om professionaliteit uit te stralen.

Het briefpapier, de werkbonnen, enveloppen en kalenders werden vervolgens, via ons, gedrukt bij een ander satellietbedrijf van TVE Group. Onze vrienden van Xieoe regelden dat binnen no-time al het drukwerk bij ons op kantoor lag.

De giveaway die je liever zelf houdt

Iedereen weet dat als iets oud genoeg is, het vanzelf weer hip wordt. Met die modetrend in gedachte en het feit dat bij elke jaarwisseling iedereen een nieuwe kalender nodig heeft, kwamen we op het idee om een Meierij Totaal Montage jaarkalender in te zetten als kerstattentie die niemand gaat vergeten. We brachten de schaars geklede vrouwenkalender, die vroeger zijn hoogtij dagen kende, terug op de werkvloer! En zo zorg je er nou voor dat niemand jouw (nieuwe) naam nog vergeet. Er wordt immers dagelijks naar gekeken. ;-)

Buitenreclame

Bovenaan deze pagina zag je hem waarschijnlijk al: een mooi nieuw spandoek. Op bouwlocaties een eenvoudige manier om gratis je reclameboodschap te verkondigen terwijl je ook de inkijk van buitenstaanders verminderd. (Wie vind het nou fijn als er telkens mensen op je vingers zitten te kijken?)
Ook dit is weer een mooi voorbeeld van TVE Group: wij verzorgde de opmaak en TVE Reclameproducties hoefden het spandoek alleen nog maar uit de machine te laten rollen.

Voertuigstickers voor het hele wagenpark

Jazeker, het hele wagenpark!

Voor de twee bussen van Meierij Totaal Montage hebben we een nieuw ontwerp gemaakt. Deze zijn zo ontworpen dat ze bij het model van de bussen aansluiten en geen rare fratsen veroorzaken bij bijvoorbeeld deuren, ramen en reliëf. Onze vrienden van TVE Reclameproducties waren zo lief om de stickers er voor ons op te plakken.

Samenwerken is de sleutel tot succes

De fusie van Habraken Montage en Van Kasteren Montage is daar natuurlijk al een mooi voorbeeld van. Maar ook het feit dat de kracht van TVE Group optimaal benut is, komt hier mooi tot zijn recht. Er was één contactpersoon/projectmanager (Guyiday) en de uitvoering werd gedaan door meerdere satellietbedrijven (Guyiday, Xieoe, TVE Reclameproducties), terwijl er toch maar één fysieke locatie was om spullen op te halen en weg te brengen.

Wil jij ook samenwerken?