Ondersteunen bij marketingactiviteiten

Guyiday heeft MM Lease mogen ondersteunen bij hun marketingactiviteiten. MM Lease is een bedrijf dat zich richt op het leasen van bedrijfswagens, zowel shortlease als operational lease. En dat op een extreem korte termijn. Is jouw eigen werkbus kapot? Dan kun je morgen al in een bedrijfswagen van MM Lease naar je volgende klus!

Online marketing

Het bedrijf had al een website, maar merkte dat het navigeren voor klanten soms lastig was. Daarom hebben we een aantal aanpassingen op de website doorgevoerd om het voor klanten gemakkelijker te maken om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Daarnaast hebben we ook geholpen bij het vergroten van de vindbaarheid van de website door het schrijven van informatieve pagina's en blogs. Op deze manier kunnen klanten meer te weten komen over de diensten van MM Lease en zijn ze beter in staat om een beslissing te maken over het leasen van een bedrijfswagen.
Om nog meer klanten te bereiken, hebben we Google Ads advertenties opgezet en onderhouden. Dit heeft geleid tot meer verkeer naar de website en meer aanvragen voor het leasen van een bedrijfswagen.
Ondanks dat er (nog) geen gebruik wordt gemaakt van social media, hebben we op verzoek wel alvast de bedrijfspagina's geclaimd en professioneel aangekleed. Dit zorgt voor een eenduidige en betrouwbare uitstraling naar de buitenwereld op diverse platformen.

Offline marketing

Naast online marketing hebben we ook de offline marketing ondersteund door het ontwerpen en leveren van roll-up banners. Hiermee vergroot MM Lease de merkbekendheid en ziet de showroom er een stuk professioneler uit. Daarnaast hebben we flyers ontworpen waarmee potentiële klanten eenvoudig bereikt kunnen worden.

 

Als je op zoek bent naar marketinghulp voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Samen kunnen we jouw bedrijf laten groeien en bloeien.