Een website die antwoorden geeft

Eén van de directeuren van My Lease Motor zat al in ons klantenbestand. In het verleden hebben we elkaar al meerdere keren mogen helpen. De keuze was daarom snel genomen om Guyiday in te schakelen bij het opzetten van een nieuwe website. Het plan was snel duidelijk en de uitvoering ging gestaag. Daarbij werden we gevraagd om mee te denken over de conversies. De informatie en het aanbod van My Lease Motor stond als een huis. Aan ons de taak om dit met doordachte trajecten middels knoppen en contactmomenten via de website uit te werken. Binnen de kortste keren stond er een sterke website met een fijne UX die als leadmachine werkt.

Uitwerken huisstijldragers

Een nieuw merk betekent nieuwe huisstijldragers. Voordat de productie daarvan plaatsvond, hebben we eerst het aangeleverde idee voor de huisstijl geoptimaliseerd. Hierdoor kon de huisstijl overal netjes en in één lijn terugkomen. Vervolgens hebben we alle verschillende huisstijldragers ontworpen en razendsnel de productie laten uitvoeren door onze satellietbedrijven bij TVE Group. Binnen een recordtijd lag al het drukwerk klaar en had My Lease Motor direct de poleposition.

POS materialen

Door het fantastische netwerk van My Lease Motor waren er vanaf dag één geweldige samenwerkingen met diverse (motor)winkelpanden. Zonder zelf fysiek aanwezig te zijn, wil je daar dan graag gezien worden. POS-materialen zijn daarvoor een mooie oplossing. Naast een overzichtelijke brochure gaven we ze ook stijlvolle tafeldrieluiken, stuurhangers en een complete zuil met flyerhouder (en ook over de flyers zelf deden we natuurlijk niet moeilijk).