The saints are coming...

Vergeet de Beatles, Bruce Springsteen en Guns 'N Roses. Achterhaalde muziek gespeeld door bejaarde mensen. Geef ons maar een jeugdige band die dezelfde nummers net zo goed speelt, maar dan zonder de ‘oude-mannen-kraak’ in hun geluid en zonder beademing achter het podium. Geef ons maar een band die zich op dit moment keihard aan het bewijzen is in de muziekwereld en die bereid is om hard te werken voor succes. Geef ons maar noColour. Een grote eer dan ook dat we voor noColour aan de slag mochten.

Rock on, bitches…

Als je met noColour in contact komt moet je enthousiast worden. De gedrevenheid bij deze band is zo ongekend groot: Deze band stevent recht af op de top! Dit enthousiasme namen we over toen we voor de band een nieuw logo moesten opmaken. Een logo dat past bij wie zij zijn, maar die over 20 jaar even iconisch is als de tong van The Stones.

Dit logo vormde vervolgens de basis voor een verfrissende website en social content waar ze jarenlang mee vooruit kunnen.

Bovendien is het altijd leuk om fotoshoots te doen met mensen die enerzijds fotogeniek zijn, maar anderzijds niet het standaard staatsieportret willen nabootsen. 

Voor de pers:

"NoColour is een groep jonge, maar toch al erg ervaren enthousiastelingen uit Brabant bij wie muziek door het bloed stroomt. Hun leeftijd weerhoudt hen er niet van om naast powerballads van Beyoncé, rockers van Coldplay en typisch Nederlandstalige meezingers ook heerlijke klassiekers toe te voegen aan hun spectaculaire repertoires. Hoewel de naam anders doet vermoeden springt deze kleurrijke samenstelling er op elke gelegenheid uit door hun energieke en meeslepende performance. Middels een onvergetelijke show met de lekkerste rock, stevige pop en typisch Nederlandstalige meezingers weten ze elk van optreden een onvergetelijke ervaring te maken."

Aldus hun manager. Volgens Guyiday is het gewoon een lekkere band voor avondje knallen. Je kunt ze boeken, verdienen wij niets aan. Zelf weten...