Een duidelijk bedrijf helpen aan een duidelijk verhaal

Soms heb je ondernemers die precies weten wat ze willen en alles zelf kunnen uitvoeren. Je zou zeggen dat ze nergens meer hulp bij nodig hebben, maar niets is minder waar.
Opensight is zo'n bedrijf. Alles was vanaf het begin duidelijk, maar dan vooral bij OpenSight zelf. Het miste nog een duidelijk verhaal naar de buitenwereld toe. We werden bij Guyiday ingeschakeld om dit te vertalen naar een merkverhaal achter het bedrijf.

Branddevelopment

Informatie inwinnen was geen enkel probleem. Alle vragen die we stelden werden direct en duidelijk beantwoord. Daarmee kwam de topservice van OpenSight meteen tot zijn recht, ook al waren onze vragen natuurlijk van een heel ander kaliber dan de IT-technische vragen die er normaal opgelost worden. Het ontwikkelen van de brandguide werd daardoor vrij snel gerealiseerd en het merk werd in één (data)lijn doorgetrokken in alle andere middelen die daarbij hoorden: professioneel briefpapier, een goede mailhandtekening, functionele PowerPoint templates, handige social media-templates, zakelijke visitekaartjes, bijpassende iconen en uiteraard een goed doordacht logo.