Een duidelijk bedrijf helpen aan een duidelijk verhaal

Soms heb je ondernemers die precies weten wat ze willen en waar hun kracht ligt. Een vurige passie voor dat wat ze doen, iets waar ze ijzersterk in zijn. Opensight is zo'n bedrijf: een glasheldere visie, up-to-date kennis omtrent wet -en regelgeveing én expertise op het gebied van cybersecurity en IT. Kortom, een goede basis voor een sterk merk. Echter miste er nog één belangrijk element voor OpenSight, een sterk merkverhaal. Tijd voor Guyiday om de handen uit de mouwen te steken en de missie van OpenSight door te vertalen naar een merkverhaal!

Branddevelopment

Wanneer je te maken hebt met iemand die een sterke visie heeft, is de aftrapt van een kick-off geen enkel probleem. Binnen no-time hadden we bij Guyiday antwoord op onze brandende vragen. Hoewel onze vragen en expertise ver uit elkaar liggen met de wondere wereld van IT, droop de authenticiteit van dit merk af. Het resultaat? Een solide basis voor een brandguide die anderen van hun sokken blaast. Het merkverhaal kwam hierdoor snel tot haar recht en werd in één (data)lijn doorgetrokken naar de andere middelen die samen de basis voor het merk vormen. Van professioneel briefpapier, een goede mailhandtekening, functionele PowerPoint templates, handige social media-templates en zakelijke visitekaartjes tot aan bijpassende iconen. Inclusief een goed doordacht logo - al zeggen we het zelf. 

Bloggen

Een ondernemer met een sterke visie en passie voor wat hij doet, moet deze natuurlijk kunnen delen met de buitenwereld. Dat is precies waarom een blog een goed medium is voor OpenSight. Een stuk tekst schrijven kan immers 'niet zo moeilijk' zijn, toch? Toch?

Geen zorgen, doen wij voor je. 

Na het lezen van de Guyiday-blogs kwam OpenSight namelijk met de vraag of Guyiday kon helpen bij het schrijven van deze - toch wat complexere - blogs. Zo gezegd, zo gedaan: ijzersterk merkverhaal, ijzersterke blogs. Wat wil je nog meer? Om een blog te schrijven gaan wij eerst in gesprek met de kennisexperts, doen onderzoek en steken we de koppen bij elkaar om vervolgens te gaan schrijven. De kracht van een sterk blogbericht zit 'm namelijk in de meerwaarde die jij als expert kan bieden aan je doelgroep. Laten wij daar nou net een Guyiday voor hebben - snap je 'm?

 

Online advertising

Heel leuk hoor, al die moeite voor trouwe klanten en je fanbase. Maar wij begrijpen als geen ander dat met regelmaat een paar nieuwe klanten binnenharken ook niet verkeerd is. Om OpenSight snel in the picture te zetten bij potentiële klanten, hebben we daarom besloten ook te adverteren. Kost je wat, maar je bent wel direct resultaatgericht bezig. Heb jij een onderneming die mogelijk IT-beveiligingshulp kan gebruiken? Dan kan het zomaar zijn dat je op Google en LinkedIn onze advertenties tegenkomt. Eat that!