Outdoor Cleaners, de reinigingsdienst voor jouw bedrijf

Dat is in één zin al exact wat Outdoor Cleaners is. Een complete reinigingsdienst die een totaaloplossing aanbiedt. Dak- en gevelreiniging, hovenierswerkzaamheden, het wassen van het wagenpark, reiniging van bestrating, hogedrukreiniging, specialistisch reinigen én zelfs klein onderhoud. Ze zijn nergens vies van. Behalve van 'moeilijke technische internetdingen' zoals ze het zelf noemen. Daarmee bedoelen ze het bouwen van websites en opmaken van (offline) designs. Daarom zijn ze een partnerschap aangegaan met ons, want dat is precies waar wij onze mouwen graag voor opstropen.

Een nieuwe website

Er was eens een website. Eentje die net zo oud was als de meeste sprookjes. Het leek ons verstandig om te beginnen met een schone lei. Dat advies werd met open armen ontvangen en zo begonnen we aan het plan voor een nieuwe website. We schreven de teksten en maakten een logische indeling. Ook hielden we er rekening mee dat we SEO wilden toepassen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen no-time stond was de nieuwe website van Outdoor Cleaners een feit.

Offline design

Nu er toch een soort van 'nieuwe start' online werd gemaakt, was de keuze snel genomen om ook offline het een en ander te veranderen. We maakten nieuwe autobelettering die onze vrienden van TVE Reclameproducties er later op plakten. Ook de offertes mochten in stijl, dus ontwierpen we een template in huisstijl. Tot slot mocht ook het papierwerk om uit te delen een flinke opfrisbeurt krijgen. Onze grafisch designer ging daarvoor aan de slag en er rolden al snel een paar duizend flyers en handouts uit de printer.