Brand development

Voorheen was Partido 'gewoon' een dj. Die zijn er al te veel in Nederland. Door een pittig gesprek met de jongeman zelf, zijn wij gaan graven naar zijn persoonlijke archetype. Dat bleek absoluut geen podiumbeest te zijn... Wel ging er bij hem een knopje om tijdens optredens: een alter ego! Met deze informatie hebben wij het alter ego Partido ontwikkeld: een feestbeest dat er alles aan doet om de nacht te redden. Naast een nieuwe naam, fris bijpassend logo en diverse aansluitende huisstijlelementen en templates.
Partido, de held van de nacht!

Offline design

Om onderscheid te maken tussen zijn saaie dagelijkse leventje en de feestelijke nachten, was er dringende behoefte aan een uiterlijke make-over. We maakten stoere shirts, stickers, een personaliseerd confettikanon en Partido-maskertjes die als goodies uitgedeeld kunnen worden tijdens shows.

E-mailmarketing

Wat kun je over een artiest nou mailen? Best wel veel, kunnen wij je vertellen. Zijn nieuwe tracks worden door middel van mailingcampagnes direct onder de aandacht gebracht bij collega artiesten, mixtapes verspreid onder de talloze fans en agenda-items bekend gemaakt aan potentiële klanten zodat ze een show mee kunnen pikken om overtuigd te worden van Partido's superkrachten. 

Marketingsupport

Een superheld heeft altijd een hulpje nodig. Partido is de held van de nacht, maar niet de held van social media. Wij wel. Het woord was er al snel uit: "doen jullie dat ook maar". Prima!
We vallen Partido nu wekelijks lastig om nieuws uit hem te krijgen, geven hem de opdracht om regelmatig nieuwe mixtapes te maken, de studio in te duiken en zij Spotify afspeellijst bij te werken. Daarnaast ontvangen wij al zijn foto's en schrijven wij content voor zijn social media kanalen.