Een jonge ondernemer met een oog op de toekomst!

Zonnepanelen zijn de toekomst, daar geloven ze bij Powersun zeker in. In een wereld waar we te maken hebben met flinke opwarming van onze aardkloot en oorlogen met ongekende inflatie tot gevolg, lijkt investeren in het zelf opwekken van energie nog niet zo’n gek idee.

Wanneer je deze keuze hebt gemaakt, wil je niets liever dan persoonlijke hulp en advies. En dat zo snel mogelijk, dat is waar Powersun je van dienst gaat zijn!

From scratch..

Een tijdje terug kwam Bas bij ons aan met een businessplan. De vraag was of wij hem konden helpen met dit in de markt zetten. Antwoord daarop is natuurlijk simpel: Natuurlijk kunnen wij dat!

Toen we aan dit project begonnen was er niets, buiten een wens en een plan. Op basis van het plan zijn we begonnen om een goede bedrijfspitch neer te zetten, waarna we vanuit dit punt konden gaan bouwen aan een sterke, uitsprekende huisstijl.

Heb jij toevallig een visitekaartje?

Zoals wij hebben benadrukt in een van onze goeie ideeën, blijft drukwerk ontzettend belangrijk. Zo hebben wij Bas ondersteund met het ontwerpen van zijn visitekaartjes, wel zo handig om mee te geven aan potentiële klanten. Maar dat was niet alles… wij hebben ook zijn briefpapier en flyers mogen ontwerpen, zodat hij vooruit kan voor de komende periode!

Toen online!

Bij een nieuwe onderneming hoort natuurlijk ook een gloednieuwe website, dat hebben we dan ook voor Powersun verwezenlijkt. Een website die spreekt waar Powersun voor staat en jou duidelijk maakt waarom zonnepanelen en Powersun de beste optie voor jouw dak zijn.