Zoals een goede vader van al zijn kinderen houdt, houdt Guyiday van al haar klanten. Maar Reclamespecialisten is dan stiekem toch de favoriet (tegen niemand zeggen). Misschien is het omdat zij dezelfde taal als wij spreken op het gebied van huisstijlbewaking en onine marketing, misschien omdat we vaak door hen worden ingeschakeld of misschien gewoon omdat er een tof team achter zit. In ieder geval werken wij met extra veel plezier aan de projecten van Reclamespecialisten. We spreken elkaar inmiddels bijna dagelijks en dat heeft ervoor gezorgd dat het soms zelfs voelt alsof we al heel lang vrienden zijn

Analyse en aanbeveling

Reclamespecialisten werkte al lang met verschillende partijen voor hun systeem en marketing. Partijen die langzaam maar zeker toch niet konden bieden waar Reclamespecialisten naar op zoek is. Langzaam kwam toen Guyiday in beeld. Stapsgewijs zijn wij taken gaan overnemen van deze partijen. Dit begon met het analyseren van de website en adviseren over aanbevelingen in het systeem, om zodoende de conversie te optimaliseren. Snel daarna is Guyiday Google Ads voor Reclamespecialisten gaan beheren en zijn we e-mailcampagnes gaan versturen. 

In 2022 is de nieuwe website gelanceerd. Wij van Guyiday zetten onze kritische en analytische blik hier nog steeds dagelijks op om de UX te optimaliseren en het aantal conversies te vergroten. Uiteraard zelf te bewonderen op reclamespecialisten.nl.

Online advertising

Mocht je ooit op zoek gaan naar één van de productcategorieën die Reclamespecialisten aanbieden, dan is de kans groot dat je in de advertentiemolen terecht komt. Overal op internet kom je ze tegen: diverse social media platformen, Google search en een miljard websites waar Google display campagnes op getoond worden. Misschien kom je binnenkort nog wel een aantrekkelijke actie tegen!
Voor al deze advertenties beheren wij het volledige traject. Van idee tot eventuele grafische vormgeving en van uitvoering tot statistiekenanalyse. Alles bij elkaar kan dat een behoorlijke hap zijn, maar zo zorgen we er wel voor dat de campagnes op elkaar zijn ingespeeld en elkaar versterken.

E-mailmarketing

Anno 2023 nog steeds een hele krachtige manier van marketing. Dat geldt voor zowel terugkerende klanten als nieuwe klanten. En ook nog eens heel efficiënt wanneer je de juiste automations opzet. Natuurlijk moeten de actiematige nieuwsbrieven per actie opnieuw geschreven en samengesteld worden, dat kun je niet veranderen. Maar een klant vragen om foto's van zijn of haar prachtwerk op te sturen ten behoeve van marketingdoeleinden, kun je eenvoudig automatiseren. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gezorgd dat klanten nadat ze een product hebben ontvangen, automatisch een mailtje krijgen met de vraag of ze foto's van hun prachtwerk willen opsturen ten behoeve van marketingdoeleinden en of ze een review willen achterlaten. Is dat niet super handig?
En dat is nog lang niet alles ;-)

SEO optimalisaties

We hadden het er al eerder over: bijna dagelijks houden we de website in de gaten om verbeteringen toe te passen. Ook SEO optimalisaties vallen hieronder. Vaak zijn de resultaten van SEO werkzaamheden niet meteen zichtbaar, maar des te belangrijker is het om dit zeer frequent in de gaten te houden. We zien SEO elementen als de bakstenen van een huis. Hoe meer stenen er in de muur zitten, hoe steviger deze is. En wij zijn in dit geval de metselaars die de muur onverwoestbaar proberen te maken, steentje voor steentje.

Support

Support is de beste term die we kunnen vinden voor al het andere werk dat we voor Reclamespecialisten doen. Het zijn nog net geen huishoudelijke privé problemen, maar verder bellen ze ons gewoon voor alles op. En wij helpen ze dan. Maar echt bij álles. En dat maakt de samenwerking tussen Guyiday en Reclamespecialisten zo fijn. De lijntjes zijn super kort en oplossingen zijn in een mum van tijd gevonden.