De Benjamin

Zoals een goede vader van al zijn kinderen houdt, houdt Guyiday van al haar klanten. Maar Reclamespecialisten is dan stiekem toch de favoriet (tegen niemand zeggen). Misschien is het omdat zij dezelfde taal als wij spreken op het gebied van huisstijlbewaking en onine marketing, misschien omdat we vaak door hen worden ingeschakeld of misschien gewoon omdat er een tof team achter zit. In ieder geval werken wij met extra veel plezier aan de projecten van Reclamespecialisten.

Analyse en aanbeveling

Reclamespecialisten werkte al lang met verschillende partijen voor hun systeem en marketing. Partijen die langzaam maar zeker toch niet konden bieden waar Reclamespecialisten naar op zoek is. Langzaam kwam toen Guyiday in beeld. Stapsgewijs zijn wij taken gaan overnemen van deze partijen. Dit begon met het analyseren van de website en adviseren over aanbevelingen in het systeem, om zodoende de conversie te optimaliseren. Snel daarna is Guyiday Google Ads voor Reclamespecialisten gaan beheren en zijn we e-mailcampagnes gaan versturen. 

Toen bleek dat onze adviezen niet implementeerbaar waren in het hudige systeem, is uiteindelijk ook besloten om een nieuw systeem door Guyiday te laten ontwikkelen. Dit betreft een webshop met uitgebreide productconfigurator.