De Benjamin

Zoals een goede vader van al zijn kinderen houdt, houdt Guyiday van al haar klanten. Maar Reclamespecialisten is dan stiekem toch de favoriet (tegen niemand zeggen). Misschien is het omdat zij dezelfde taal als wij spreken op het gebied van huisstijlbewaking en onine marketing, misschien omdat we vaak door hen worden ingeschakeld of misschien gewoon omdat er een tof team achter zit. In ieder geval werken wij met extra veel plezier aan de projecten van Reclamespecialisten. We spreken elkaar inmiddels bijna dagelijks en dat heeft ervoor gezorgd dat het soms zelfs voelt alsof we al heel lang vrienden zijn

Analyse en aanbeveling

Reclamespecialisten werkte al lang met verschillende partijen voor hun systeem en marketing. Partijen die langzaam maar zeker toch niet konden bieden waar Reclamespecialisten naar op zoek is. Langzaam kwam toen Guyiday in beeld. Stapsgewijs zijn wij taken gaan overnemen van deze partijen. Dit begon met het analyseren van de website en adviseren over aanbevelingen in het systeem, om zodoende de conversie te optimaliseren. Snel daarna is Guyiday Google Ads voor Reclamespecialisten gaan beheren en zijn we e-mailcampagnes gaan versturen. 

In 2022 is de nieuwe website gelanceerd. Wij van Guyiday zetten onze kritische en analytische blik hier nog steeds dagelijks op om de UX te optimaliseren en het aantal conversies te vergroten. Uiteraard zelf te bewonderen op reclamespecialisten.nl.

Online advertising

Mocht je ooit op zoek gaan naar één van de productcategoriën die Reclamespecialisten aanbieden, dan is de kans groot dat je in de advertentiemolen terecht komt. Overal op internet kom je ze tegen: diverse social media platformen, Google search en een miljard websites waar Google display campagnes op getoond worden. Misschien kom je binnenkort nog wel een aantrekkelijke actie tegen!