Marketingsupport

Al vanaf dag één zetten wij ons in bij Reflex Online om te helpen bij het proces waar de producten en diensten opvallen bij de juiste doelgroepen. Dit doen wij voornamelijk door statistieken te meten en vergelijken om uiteindelijk continu verbeterpunten voor te stellen of uit te voeren. Wij besteden hier zelf veel tijd aan, maar betrekken ook Reflex Online graag in dit proces. We houden ervan om zelf dingen uit te voeren, maar overleggen altijd met klant. Dit doen we in eerste instantie online middels Firefly, maar daarnaast hebben we ook elke week telefonisch contact om samen door openstaande taken heen te lopen of te discussiëren over opvallende punten. Uiteraard delen we tijdens deze gesprekken ook onze wilde weekendavonturen graag met elkaar.

Website-optimalisatie

Een verwijzing naar de website creëren vinden wij nog niet zo spannend. Maar wat gebeurt er dan? Wekt de website interesse op of klikt iedereen meteen weer weg?
Voor ons betekent een lead niks als er daarna geen conversies uit voortkomen. Dat is ook meteen de reden waarom we bij Reflex Online niet stoppen na de marketingsupport, maar liever verder kijken.
De statistieken van de website lezen wij nauwkeurig uit en analyseren we grondig. Aan de hand hiervan maken we nieuwe voorstellen, designs of functies voor elke webpagina die in onze ogen beter kan presteren. Zo sluit de website altijd aan op het gehele marketingplan en alleen zo haal je het maximale uit een campagne.

Bovendien werken wij ook aan de online vindbaarheid van de website. Wat heb je daar aan als de website zelf vervolgens niet interessant is voor de bezoeker?