Eindelijk is er een touw aan vast te knopen

Jarenlange ervaring in de retail én jarenlange ervaring in softwareontwikkeling: met deze unieke combinatie van talenten is Bas Hoogzaad de grondlegger van een baanbrekend product. Een systeem dat écht inspeelt op pijnpunten in de retail. Het is ontstaan door gewoon keihard te werken met een duidelijk doel voor ogen: een winkel runnen makkelijker maken! Juist omdat de wortels van de organisatie in de retail liggen, weet dit bedrijf als geen ander wat de winkelier tegenwoordig bezig houdt. En deze kennis, in combinatie met een enorme drive naar automatisering, heeft de basis gevormd voor een compleet, verbindend systeem. Het enige wat nog miste was de juist manier om dit in de markt te zetten.

Van geloof naar aanbod

Techniek en winkeliers gaan prima samen. Toch communiceren deze partijen in een compleet andere taal. Door de juiste toon te zoeken kon Guyiday een complex systeem uitleggen op een manier die winkeliers aanspreekt. Juist door niet in te gaan op saaie specificaties (die wel heel belangrijk zijn), maar door op het eindresultaat te gaan zitten. Zoals iedere keer wanneer we een dergelijke route mogen aanvliegen er verschillende marketingmodellen zijn die uit de kast getrokken worden om dit te realiseren. Het resultaat is niet alleen een product dat veel makkelijker verkoopt, maar ook een bedrijf waar regelmatig interesse in getoond wordt. Gewoon, omdat het eindelijk eens compleet en duidelijk is. 

Het bieden van kennis, informatie en innovatie sluit perfect aan bij het archetype wat de basis van Rope Retail vormt: de wijze.