Al meer dan 75 jaar verzorgt Sanders|Fritom zowel Benelux distributie als internationaal transport, warehousing en allerlei verschillende logistieke oplossingen. Door die verschillende krachten te bundelen biedt Sanders|Fritom voor iedere logistieke uitdaging de juiste oplossing.  Zij kenmerken zichzelf dan ook in de sleutelwoorden ‘samen’, ‘flexibel’ en ‘persoonlijk contact’. 
Sanders|Fritom omarmt logistiek als hun passie. Ze zijn een trots onderdeel van de Fritom Group en hebben zich gespecialiseerd in fijnmazige distributie binnen de Benelux, waarbij ze streven naar levering binnen 24 uur. Maar daar stopt hun reikwijdte niet; internationaal zijn ze ook actief en bieden ze een scala aan logistieke oplossingen.

Wat ze onderscheidt, is hun flexibiliteit en hun persoonlijke contact met klanten. Ze geloven in het belang van het opbouwen van sterke relaties en zijn proactief in het anticiperen op en voldoen aan de behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om B2B- of B2C-diensten, zij streven ernaar om altijd een stap extra te zetten.

Hun warehouse stelt ze in staat om Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL) aan te bieden, waardoor we totale logistieke oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten. Of het nu gaat om ADR-transport, internationaal transport of 24-uurs distributie in de hele Benelux, zij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering die klanten vertrouwen en gemoedsrust biedt. Kiezen voor Sanders|Fritom is kiezen voor een partner die uw logistieke uitdagingen begrijpt en er alles aan doet om ze te overtreffen.

 

Vernieuwing downloadbare bestanden

Sanders|Fritom wil de behandeling van jouw verzending graag zo soepel mogelijk laten verlopen, daarom hebben zij ervoor gekozen dat hier een goede samenwerking voor nodig is. Sanders|Fritom heeft eerder gezorgd voor downloadbare bestanden met instructies, zodat ze er zeker van zijn dat jij jouw zendingen op de juiste manier verpakt. Deze bestanden waren inmiddels al wat verouderd en hebben wij ze weer helemaal fancy en up-to-date gemaakt.

MVO

Sanders|Fritom zet flink in op het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), door bijvoorbeeld het optimaliseren van hun logistieke processen, verminderen van de CO2-uitstoot en nog meer. Sanders|Fritom wilde dit duidelijk in kaart brengen, zowel voor externe partijen als intern in de organisatie. We hebben dit bereikt door middel van een infographic en een animatie. De infographic zorgt ervoor dat geïnteresseerden of belanghebbenden in één oogopslag kunnen zien waar Sanders|Fritom voor staat. Daarnaast geeft de animatie wat meer beleving aan het belang van MVO voor Sanders|Fritom.

Fueled to Sustain

Sanders|Fritom is in it for the long run! Het milieu en de leefbaarheid van onze omgeving is daarom dus ook ontzettend belangrijk voor hen. Sanders|fritom is daarom dus niet zonder reden bezig met duurzaamheid en MVO. Om ons milieu en de leefbaarheid van onze omgeving te beschermen hebben onze merkbouwers de Fueled to Sustain thematiek uitgedokterd, een programma waarin de focus wordt gelegd op duurzame projecten, waaronder het duurzaam rijden.

Sander|Fritom maakt als transportbedrijf vanzelfsprekend veel kilometers en om de uitstoot te minimaliseren rijden alle vrachtwagens op HVO100. HVO wordt vervaardigd uit diverse oliën, restoliën en vetten, waaronder gebruikte frituurvetten en ander afval. HVO100 kan de uitstoot van CO2 tijdens de levenscyclus van de brandstof tot wel 90% verminderen in vergelijking met fossiele diesel.

Door middel van de Fueled to Sustain thematiek uit Sanders|Fritom duidelijk haar toekomstgerichte blik!