Waarom sleutelen aan een goed lopend bedrijf?

Simpel. Smulders Diervoeders was toe aan de volgende stap. Dat hield in dat de website een webshop moest worden om het aantal verkopen te verhogen en moesten nieuwe promotionele middelen ervoor zorgen dat ze weer opnieuw op zouden vallen.
Door de al bestaande relatie tussen Smulders Diervoeders en TVE Group, werd Guyiday ingeschakeld om hierbij te ondersteunen.

Van website naar webshop

De overstap van een normale website naar webshop moest ervoor zorgen dat het bestel- en verkoopsysteem zowel aan de voor- als achterkant soepeler ging lopen. Smulders Diervoeders had om die reden gekozen voor het systeem van Lightspeed, een webshop die gekoppeld is met de fysieke kassa, het voorraadbeheer en alle administratieve rompslomp. Omdat Lightspeed zich richt op de functionele kant van een webshop, zorgde dit er wel voor dat er een aantal estetische uitdagingen waren toen we de inhoud van de oude website gingen verhuizen. Gelukkig zijn overal oplossing voor te vinden en hebben we kort na livegang al mogen vernemen dat het resultaat zowel praktisch als grafisch een enorme vooruitgang was ten opzichte van de oude website.

Met het overzetten van de inhoud hield het alleen nog niet op. Gelukkig maar, ook! We helpen graag meer dan alleen aan de uitvoerende kant. Tot op de dag van vandaag analyseren we de statistieken zodat we de webshop kunnen blijven optimaliseren, hebben we een adviserende rol in de online presence van de winkel, en helpen we in het onderhoud daarvan.

Opnieuw opvallen

Natuurlijk wil je ook aan je (potentiële) klanten laten zien dat je als bedrijf gegroeid bent. Maar hoe doe je dat? Nou, bijvoorbeeld door een nieuw zijl te drukken voor de vrachtwagen. Of nieuwe vlaggen in de stokken te hangen. Of een nieuwe, gigantische muursticker in de winkel tegen de muur te gooien. Of nieuwe templates te gebruiken op social media.

En daar kwam onze hulp weer goed van pas.