Ondersteunen bij marketingactiviteiten

Het mooiste feestje van het jaar is zoals iedereen weet natuurlijk Carnaval. En het afgelopen jaar heeft de Carnaval in Schijndel een upgrade gekregen, namelijk een eigen app: Tappers voor Stappers.

Op initiatief van Horeca Schijndel mochten wij aan de slag als échte app developers en met resultaat! De app was voor Carnaval 2023 in alle Apple en Android stores verkrijgbaar. In de app waren alle zaken rondom het Schorsbos’ carnaval te vinden, van programmering tot de buslijn en van nieuws tot interviews.

Nou ja, we doen wel heel stoer nu...

Maar voor ons was het af en toe ook wel even uitvogelen hoe dat eigenlijk werkte zo’n hele app. Maar wow, wat kunnen onze programmeurs veel zeg!

Met de nodige ervaring op zak hadden we een werkende app en konden door naar het aankleden en vullen. Dat begint natuurlijk met een leuke Schorsbos huisstijl. Dat kun je wel aan onze Mandy overlaten, die heeft overal een goed antwoord op. Logo’tje, kleuren, indeling en het juiste font, we waren ready-to-go.

Paf, en toen stond de huisstijl

Na de huisstijl is het tijd voor het echte werk: de content. Interviews, nieuwtjes, programma’s bij de verschillende horeca, alles moest op een juiste manier worden verzameld.

En tja, die interviews, die moesten natuurlijk op het niveau zijn dat hoort bij Guyiday. Alle meewerkende horecaondernemers werden ondervraagd door onze filmcrew. Zo konden we het grote publiek binnen Schijndel enthousiasmeren om het mooiste feestje van het jaar in het mooie Schorsbos te vieren!

En wat een succes was het!

We kunnen enthousiast terugkijken op de geboekte resultaten, de app had in no-time ons doel aan downloads bereikt en je merkte dat verschillende generaties écht gebruik maakte van de app! Op naar een nieuw succesverhaal komende carnaval in februari.