Complete rebranding

Als losse merken waren de bedrijven binnen TVE Group al bekend, zeker in de regio waarin zij actief waren. Maar met het opzetten van de samenwerking onder de vlag TVE Group, ligt de ambitie hoger. En bij een grote ambitie, hoort een groots merk. Op basis van ontelbaar veel marketingmodellen hebben we TVE Group als een hybride versie tussen branded house en house of brands in een nieuw jasje gestoken, maar belangrijker nog: We waarborgen dit jasje bij ieder bedrijf!

Het bepalen van het merkkarakter, ook wel archetype genoemd, was de start van dit sterke merk.

Conceptdevelopment

TVE Group is door de jaren heen gevormd, mede door de satellietbedrijven die zich erbij aansloten. De wens was al duidelijk, het verhaal moest alleen nog verteld worden op een eenduidige manier die aansluit bij de doelgroep. Dat mochten wij doen.

Webdevelopment

We bouwen liever een revolutionair platform, maar een merk-doordrenkte corporate website is wat beter past. Wie zijn wij dan om het anders te doen.

Massale e-mailmarketing

Als meer dan 10 grote spelers samenkomen, krijg je een heel groot adressenbestand. Zonde om hier niet actief mee om te gaan. Zeker omdat de doelgroep van de ene speler een nieuwe lead voor de ander is. Wij sturen nu zo'n beetje ieder bedrijf in Nederland updates per e-mail namens TVE Group.

Social media

TVE Group doet dingen waar ze trots op zijn. Dat mag gezien en verteld worden. Social media is daarvoor een prachtig hulpmiddel. Om de projecten door te vertalen naar social media hebben zij Guyiday om hulp gevraagd. Niet alleen het plaatsen wordt door Guyiday gedaan, maar het gehele proces. Iedereen actief achter de vodden aanzitten om informatie uit te wisselen, beelmateriaal maken of opvragen, begeleidende teksten schrijven en behaalde resultaten delen horen daar ook bij.

Marketingsupport

Hierboven worden allerlei zaken omschreven, maar uiteindelijk wordt gewoon van ons verwacht dat we alle nodige marketingwerkzaamheden uitvoeren. Niet blind uitvoeren wat er gezegd wordt, maar zelf met ideeën komen. Creatief zijn met de mogelijkheden die er liggen en kritisch zijn op de dingen 'die altijd al zo gedaan worden'. Laten we een vies woord gebruiken en het 'ontzorgen' noemen.