Beter een goede buur...

Binnenlopen bij TVE Reclameproducties voelt als thuiskomen. Natuurlijk omdat het ons zusterbedrijf is, maar ook omdat er maar een kleine drempel is om hier binnen te stappen. Er is zelfs geen enkele drempel als we binnendoor lopen. De beruchte Guyiday-vrijmibo is zelfs geannexeerd met die van hen.

Een (zelfbenoemd) wijs man (Joost zelf) zei immers ooit: "Met wie je drinkt, bepaalt met wie je leeft." 

Wat doet Guyiday voor TVE?

Dat is een makkelijke vraag met een makkelijk antwoord: Alles! Feitelijk geldt dat iedere uiting die naar buiten gaat wordt uitgewerkt door Guyiday. Onze e-mailcampagnes gaan naar zo'n beetje ieder bedrijf in de Benelux (dus hier ken je ons al van), want zo'n beetje ieder bedrijf in de Benelux is bekend met TVE Reclameproducties. Iedere e-mail die het salesteam verstuurt voldoet aan de eisen die wij hieraan gesteld hebben. Zodra al deze e-mails zorgen voor een afspraak, gaat het salesteam op pad (in door ons opgemaakte auto's) met een saleskit die door ons is opgesteld, variërend van brochures tot digitale presentaties. Komt de klant liever naar TVE Reclameproducties, dan zien zij de visuele uitingen die wij binnen en buiten het pand hebben laten aanbrengen. 

Bestel maar, bestel maar

Guyiday mag graag mee nadenken over de inrichting en werking van de meest complete drukwerkwebshop ter wereld. Een systeem dat enorm veel technisch vernuft terugbrengt naar een enorm eenvoudig te gebruiken systeem, wat dan intern weer zorgt voor een verlichting van de werkdruk. Kortom: Guyiday doet alles wat TVE van ons vraagt, en vaak nog een beetje meer.