Een groot bedrijf uit een klein dorp

Van Zoggel Catering, een bedrijf met status. Een bedrijf met kwaliteit. En een bedrijf met kennis, maar dan vooral van vlees, eten in het algemeen, catering, aankleding van feesten en partijen, een goede service en mensen de mooiste tijd van hun leven bezorgen. Daar willen ze zich op blijven focussen. De rest laten ze liever over aan Guyiday.

Het begint met social media

Een foto plaatsen op een 'slimme' dag en tijd met een goede begeleidende tekst. Dat is waar het mee begon. Al snel bleek dat dit leads en zelfs conversies opleverde. Dat smaakte naar meer. Daarom duurde het niet lang voordat we startten met betaalde advertenties op Facebook en Instagram, die zo ingericht zijn dat ze alleen bij de juiste doelgroep te zien zijn, op de gunstigste dagen en de beste tijden. Heb je de webpagina bezocht waar wij je willen hebben? Dan zit je automatisch in de remarketing funnel.

De meest organische weg

Dat is die van mensen die zelf opzoek gaan naar het bedrijf. Als de informatie op het internet dan niet klopt of zelfs ontbreekt, wordt het lastig om een eenvoudige lead tot conversie om te zetten. Zo zijn we aan de gang gedaan met SEO en hebben we alle vindbare informatie up-to-date gemaakt. Zoek je nu naar informatie over Van Zoggel Catering? Dan zijn wij ervan verzekerd dat die zoektocht niet lang duurt. 

Word jij goed gevonden op internet?

Mails, mails, mails

Met een klantenbestand wat uit duizenden (vaak terugkerende) klanten bestaat, is een e-mailcampagne een van de meest effectieve vormen van marketing. Door middel van Mailchimpcampagnes weten wij met grote regelmaat een piek te veroorzaken in het aantal bestellingen dat geplaatst wordt. Ook hiermee moeten we opletten wanneer we een mailing verzenden: het personeel wil op vrijdagavond liever niet overwerken, omdat die jongens van Guyiday 's middags een mail verstuurd hebben waardoor er extra bestellingen klaargemaakt moeten worden.