Een groot bedrijf uit een klein dorp

Van Zoggel Catering, een bedrijf met status. Een bedrijf met kwaliteit. En een bedrijf met kennis, maar dan vooral van vlees, eten in het algemeen, catering, aankleding van feesten en partijen, een goede service en mensen de mooiste tijd van hun leven bezorgen. Daar willen ze zich op blijven focussen. De rest laten ze liever over aan Guyiday.

Van Zoggel Catering heeft de afgelopen jaren een complete rebranding ondergaan met de hulp van Guyiday. Dit heeft ervoor gezorgd dat Van Zoggel Catering de komende jaren weer duidelijk uitstraalt waar zij voor staat.

Het begon met social media

Een foto plaatsen op een 'slimme' dag en tijd met een goede begeleidende tekst. Dat is waar het mee begon. Al snel bleek dat dit leads en zelfs conversies opleverde. Dat smaakte naar meer. Daarom duurde het niet lang voordat we startten met betaalde advertenties op Facebook en Instagram, die zo ingericht zijn dat ze alleen bij de juiste doelgroep te zien zijn, op de gunstigste dagen en de beste tijden. Heb je de webpagina bezocht waar wij je willen hebben? Dan zit je automatisch in de remarketing funnel.

Merkidentiteit

Het werken met Guyiday heeft Van Zoggel Catering geholpen om de identiteit van het bedrijf te versterken en om zich beter te presenteren aan het publiek. Dankzij onze inspanningen is Van Zoggel Catering nu in staat om zich te onderscheiden van de concurrentie en om zich te vestigen als een belangrijke speler in de cateringindustrie. We hebben Van Zoggel Catering geholpen om haar doelen te bereiken en om haar zakelijke succes te vergroten. Het is duidelijk dat de samenwerking tussen Van Zoggel Catering en Guyiday zeer waardevol is geweest.

Verder hebben we ook geholpen bij het ontwikkelen van een nieuw merkidentiteit voor Van Zoggel Catering. Dit omvatte het ontwerpen van een nieuw logo, het ontwikkelen van een huisstijl en het opstellen van een merkstrategie. Het nieuwe logo en de huisstijl zorgen ervoor dat Van Zoggel Catering zich professioneel en betrouwbaar presenteert, terwijl de merkstrategie helpt bij het bepalen van de richting en het doel van het bedrijf.

Een website voor de tijd van nu

Een belangrijk onderdeel van de rebranding was het ontwikkelen van een vernieuwde website voor Van Zoggel Catering. De website is nu overzichtelijker en gebruiksvriendelijker voor zowel potentiële klanten als bestaande klanten. Bovendien is de website nu ook mobielvriendelijk, wat betekent dat het gemakkelijk te bekijken is op smartphones en tablets. Dit is bijzonder belangrijk, aangezien steeds meer mensen hun online activiteiten op hun mobiele apparaten uitvoeren. Door de mobielvriendelijke website van Van Zoggel Catering kunnen potentiële klanten gemakkelijk informatie opzoeken en contact opnemen met het bedrijf, wat kan leiden tot meer zaken.

Marketingsupport

Naast de rebranding en de nieuwe website, hebben we ook advies en ondersteuning gegeven op marketingvlak tijdens allerlei situaties. Zo hebben we bijvoorbeeld geholpen bij het vieren van het jubileumfeest van Van Zoggel Catering. Dit was een belangrijke gelegenheid voor het bedrijf, aangezien het jubileum een mijlpaal vormde in de geschiedenis van Van Zoggel Catering. We hebben gezorgd voor een professionele marketingcampagne rond het jubileumfeest, wat heeft geresulteerd in een groot aantal deelnemers en een geslaagd evenement. Dankzij onze hulp kon Van Zoggel Catering niet alleen het jubileum vieren met haar klanten en medewerkers, maar ook haar waarden en visie met het publiek delen.

Mails, mails, mails

Met een klantenbestand wat uit duizenden (vaak terugkerende) klanten bestaat, is een e-mailcampagne een van de meest effectieve vormen van marketing. Door middel van Mailchimpcampagnes weten wij met grote regelmaat een piek te veroorzaken in het aantal bestellingen dat geplaatst wordt. Ook hiermee moeten we opletten wanneer we een mailing verzenden: het personeel wil op vrijdagavond liever niet overwerken, omdat die jongens van Guyiday 's middags een mail verstuurd hebben waardoor er extra bestellingen klaargemaakt moeten worden.